tilmeld link

Helse -» Kosmetik

Find kosmetiske hjemmesider. Kan både være om produkter og diverse tips og gode råd omkring kosmetik. Her kan du blive smukkere :)
2
4,5
 Stem
AloeCity - Aloe Vera Din Huds Bedste Ven

AloeCity - Aloe Vera Din Huds Bedste Ven

Aloe Vera naturens bedste bestanddele i én plante. Kendt siden tidernes morgen, som en af de mest fordelagtige planter på jorden.

AloeCity har solgt Aloe Vera produkter fra Forever Living Products siden 1998. Vi ved hvad vi taler om og vores professionelle kosmetologer kan vejlede i hvilke produkter der er de rigtige for dig, samt hvordan de skal bruges..
7
3,4
 Stem
Ansigtsbehandling, kosmetolog, hudpleje

Ansigtsbehandling, kosmetolog, hudpleje

Hos Ham og Hende tages huden og dens pleje alvorligt.
Behandlingerne går dybt og virker ikke kun overfladisk.
Dette fremmer den positive ændring i huden, og ved hjælp af de rette produkter opnåes de gode resultater..
14
2,9
 Stem
Art of international Training

Art of international Training

Bliv Kosmetolog, Make-up Artist, Stylist, Frisør og Negledesigner - Art of International Training.
Kosmetologskolerne er beliggende i Odense, Kolding, København, Århus og Ålborg.
Kosmetologskolerne tilbyder kosmetologbehandlinger til halv pris. Det handler om at have stil..
0
0,0
 Stem
Cerix ApS

Cerix ApS

Er du frustreret over at blive konfronteret med en udbrændt udgave af dig selv, når du ser din refleksion i et spejl? Eller lider du måske af uønsket hårvækst eller forstørrede porer?Så er du måske en af dem, der kunne have brug for en kosmetisk behandling i vores klinik, CeriX, i centrum af København. Klinikken blev etableret af tv-vært Cecilie Hother og specialsygeplejerske Rie Jensen i år 2016. Begge damer er passionerede omkring kosmetiske behandlinger, både erhvervsmæssigt og privat, da Rie.
0
0,0
 Stem
Copenhagen Beauty Club

Copenhagen Beauty Club

Jeg skræddersyr (bespoke) et individuelt behandlingsforløb til dig, men det er også i orden, hvis du foretrækker mine standardiserede skønhedsbehandlinger; ansigtsbehandling, dybderensing, antiage, laser, hyaluron, cellulite m.fl. Skønhedspleje (Lounge Beauty Care) – makeup, lash buildup, bryn, negle, nail buildup, voks og massage m.m – tager CBC’s dygtige beauty hostess’er sig af. De arranger også gerne en del af en polterabend, venindekomsammen eller kollegahygge..
10
3,9
 Stem
Cosmo Laser Clinic - Laserbehandling

Cosmo Laser Clinic - Laserbehandling

Kosmetiske laserbehandlinger udføres af læger og sygeplejerske.

Vi behandler alt inden for rynker, karsprængninger, blodsprængninger, akne og akne ar, ar generelt, pigmentforandringer og andre hudproblemer.

Derudover behandles med rynker og læbeforstørrelser med Restylane og Esthelis.
Laserklinikken ligger i København og behandler med det nyeste laserudstyr, eMax, fra Syneron der er verdens største producent af udstyr til la.
9
4,0
 Stem
FP Make-Up Artist

FP Make-Up Artist

På fabian-makeup.dk kan du se lidt om hvad jeg laver i min verden som make-up artist.

Du kan også booke mig til bryllup, arrangement el. lign. hvis i synes det kunne være sjovt at bliver undervist i make-up.

Det kunne også være at du bare står og mangler hjælpen til dit bryllup, konfirmation eller bare en aften i byen..
6
2,7
 Stem
KosmetiskGuide.dk

KosmetiskGuide.dk

Danmarks forbrugerportal om alt inden for plastikkirurgi, øjenkirurgi, hudbehandling, hårfjerning, tandblegning og andre kosmetiske operationer. Her finder du alle klinikker, behandlinger, råd og vejledning, og meget mere!.
1
4,0
 Stem
Kunstige Øjenvipper - Øjenvippe Extension

Kunstige Øjenvipper - Øjenvippe Extension

Kunstige Øjenvipper i alle faconer og størrelser! Få flotte bambi øjne på ingen tid! Vi har hele vipper der limes på øjenlåget, som kan renses og genbruges rigtig mange gange.

B4Beauty har også Ardell buketter og single lashes i alle størrelser både med J og C Curve, for dig der vil have permanente øjenvipper. forlængelser. Ardell øjenvippee Buketter, hvis du vil spare tid. Alt i øjenvipper!.
6
3,5
 Stem
Mynthe hudplejeklinik

Mynthe hudplejeklinik

Hos Mynthe får du en super behandling med udelukkende økologiske produkter - Mynthe's giver dig økologisk hudpleje og nogle af de bedste ansigtsbehandlinger i København.

Vi fører de beste produkter i vores butik: - Jurlique - Ren - Organic Apoteke - Jane Iredale - Tautropfen - Madara - John Masters Organics - Lavera - Weleda.
1
4,0
 Stem
Pilorum Hårklinik

Pilorum Hårklinik

Pilorum Hårklinik er specialister i behandling af hårtab.Vi udmærker os i disciplinerne Scalp Micropigmentation og FUE. Vi tilbyder endda forløb, der kombinerer metoderne, hvilket giver flotte resultater, der kommer tyndt hår, høje tindinger og meget mere til livs.Som klinik yder vi uforpligtende konsultationer til personer, der lider af tyndt hår eller skaldethed. Vi tilbyder også rentefri finansiering, så behandlingen bliver tilgængelig for alle. Pilorum Hårklinik er medlem af International So.
6
3,5
 Stem
Rynkeklinikken

Rynkeklinikken

Professionel rynkebehandling ved speciallæge Erik Obitz. Botox og Restylane behandling..
9
4,3
 Stem
Star Beauty

Star Beauty

Star Beauty er en moderne klinik i eksklusive omgivelser, midt i København. Vi tilbyder krops samt hudplejebehandlinger af højeste standard.
Hos Star Beauty kan du som kunde, altid nyde en hyggelig og afslappende stemning, væk fra dagligdagens larm og stress.
14
4,5
 Stem
Wanna Shine. Kosmetolog og negle

Wanna Shine. Kosmetolog og negle

Wanna Shine er en skønhedsklinik, som byder sine kunder velkommen ind i en hyggelig og afslappende atmosfære i hjertet af Østerbro.

Klinikken liger blot 10 meter fra Østerbrogade, som er kendt for sit fantastiske cafe miljø og unikke shopping muligheder.

Wanna Shine tilbyder markedets bedste og mest effektive skønhedsbehandlinger- uanset om vi laver ansigtsbehandlinger, gele negle eller specialbehandlinger med produkter af højste kv.