tilmeld link

Helse -» Akupunktur


Her finder du danske hjemmesider om Akupunktur - både behandlere og informationer om hvad akupunktur er for noget. Hvem kan få noget ud af de spidse nåle og hvad koster Akupunktur

AkuCare Akupunktur

AkuCare Akupunktur

Effektiv akupunktur til beh. af smertetilstande og ubalancemønstre samt behandling af øjensygdomme som AMD øjenforkalkning udføres af aut. sygeplejerske, R.A.B akupunktør samt medlem af P.A. Kontakt Akucare Clinic tlf : 28584760 4800 Vordingborg.
aku-kur.dk

aku-kur.dk

Akuppunktur, Moxa og Gua sha behandling af diplom uddannet og RAB-godkendt Akupunktør. Endvidere uddannet jordemoder. Er medlem af Praktiserende Akupunktører.
Driver klinik i eget hjem på Amager. Hjemmesiden fortæller om ovenstående behandlinger. Endvidere beskrives akupunkturbehandling i forhold til graviditet og fødsel.
Websiden indholder fotos og kontaktdata, samt relevante links.
Akupunktur ved Dr. Hao

Akupunktur ved Dr. Hao

Klinik for traditionel kinesisk akupunktur (TCM) i København, RAB (Registreret Alternativ Behandler) registreret under Sundhedsstyrelsen, tilbyder individuel sygdoms diagnose og behandling.

Specialist i allergi, barnløshed, depression, gigt, hedeture, hovedpine, kvindesygdomme, migræne, muskelskader, overvægtig, rygestop, smerter, søvnløshed og tinnitus..
Akupunktur-bach.dk

Akupunktur-bach.dk

Akupunktør Annette Løwe, er en af Danmarks mest erfarne akupunktører, klinik i indre by. Speciale i stress, smerter, immunforsvar og hormonelle problemer.

Kinesisk kropsakupunktur, øreakupunktur, urtemedicin. Gå ind på hjemmesiden akupunktur-bach.dk og book en tid online, eller ring på 41 43 99 01 og hør om akupunktur kan hjælpe med dit specifikke problem..
Akupunkturcentret

Akupunkturcentret

Centret for bedre livskvalitet Energi til at leve livet fuldt ud.
Akupunktur Centret tilbyder individuel behandlingsforløb med krops / skalp / øreakupunktur, posturologi, hypnose / hypnoterapi samt coaching..
Akupunktøren.dk i Vanløse

Akupunktøren.dk i Vanløse

Akupunktøren.dk i Vanløse er specialiseret i posturologi som er neurologisk videnskab, hvor et af værktøjerne er behandling med nåle i ørene.

Det giver gode resultater inden for behandling af foodproblemer og neurofysiologiske lidelser som fx svimmelhed og kæbespændinger..
AS Akupunktur

AS Akupunktur

Professionel behandling med Akupunktur, Akupressur, Reiki og Sugekopsmassage.
Behandling af akutte og kroniske smertetilstande i muskler og led, forebyggelse, selvudvikling og livsstilvejledning af RAB- registreret Akupunktør..
Back2Harmony.dk - Klassisk Akupunkturklinik

Back2Harmony.dk - Klassisk Akupunkturklinik

Back2Harmony.dk er en special akupunkturklinik, der arbejder med Cancer og bivirkninger, effektiv behandling af Immunforsvar, Stress, Smerter, Udbrændthed, Træthed, samt andre lidelser.

Boy Bork Ejderskov der behandler i klinikken er Registreret Akupunktør (RAB) via brancheforeningen Danske Akupunktører, en sikkerhed for Dig..
Bcare - Klinik for sundhed & forebyggelse

Bcare - Klinik for sundhed & forebyggelse

Bcares sundhedspolitik har fokus på korte og intense behandlingsforløb.
Vi kombinere flere behandlingsmetoder, hvilket betyder at du oftest hurtigt opnår effektiv lindring af generne. Du vil altid få relevant vejledning i korrekte arbejdsstillinger, øvelser tilpasset skaden og vejledning i forebyggelse.

Vi behandler akutte opstådede gener i bevægeapperatet og derfor er ventetiden kun 1-3 dage udenfor ferie m.v.Kan vi ikke lindre dine symptomer, er vi altid behjælpelige med at henvise .
Fysio wellness Faaborg

Fysio wellness Faaborg

Fysio Wellness i Faaborg tilbyder dig individuel behandling og forebyggelse. Vi anvender akupunktur og fysioterapi.

Stor erfaring med behandling af idrætsskader. Holdtræning i pilates og rådgivning, instruktion, forebyggelse, genoptræning samt træningsvejledning.
Jon Bannbers

Jon Bannbers

Jon Bannbers er uddannet professionel akupunktør og massør og har drevet sin egen klinik i Århus siden 2008.
Jon er medlem af Praktiserende Akupunktører, Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM) og Registreret Alternativ Behandler (RAB).
Hvilket er dit kvalitets stempel..
Klinikken LevVis

Klinikken LevVis

Mange mennesker der lider af kroniske smerter og det er lidelser de kunne være helt foruden.

Hos LevVis praktiserer vi hovedpine behandling, akupunktur mod migræne og menstruationssmerter med resultater på ganske få behandlinger.

Akupunktur som middel mod hovedpine er mere effektivt end traditionel medicin..
Kolding Akupunkturskole

Kolding Akupunkturskole

TCM akupunkturskolen i Kolding er godkendt hos PA. Praktiserende akupunktører.

Bliv REGISTRERET akupunktør En akupunktur-uddannelse der giver dig ret til at kunne søge om at blive Registreret akupunktør og momsfritagelse for akupunkturbehandlinger.

Bliv godkendt hos PA. (Praktiserende Akupunktører ) er godkendt hos Sundhedsstyrelsen til at kunne RAB registrer egne TCM akupunktører.

Se hjemmeside: aku-net.dk Skolen er en godkendt P.
Livs-punktet.dk

Livs-punktet.dk

Føler du dig ikke rigtigt syg, men har du nogle symptomer som giver der en følelse af at være i ubalance med dig selv?

Akupunktur kan bruges til at lindre dine symptomer eller forebyggende til at holde dig ”sund og rask”. Har du en kronisk sygdom er akupunktur også velegnet til lindring af bivirkninger efter medicin..
MAXCARE Akupunktur & Zoneterapi

MAXCARE Akupunktur & Zoneterapi

MAXCARE er en morderne Akupunktur klinik belligende i 9000 Aalborg, vi er registreret alternative behandlerer vi tilbuder effektiv smerte og sygdomsbehandling.

Akupunktur er fantastisk effektiv til mange lidelser, som kroniske smerter, problemer i bevægeapparatet, hovedpine/migræne, stress, astma, udslæt og allergier . WHO har udarbejdet et liste over hvilke lidelser akupunktur har vist sig at have dokumenteret effekt..
Midtjysk akupunktur

Midtjysk akupunktur

Velkommen til Midtjysk Akupunktur. Her er lægger vi meget vægt på, at behandle årsagen til problemet, da det holder længst tid.

Klinikken drives af Kenneth Franz, som er uddannet akupunktør, massør, manuel terapeut og posturolog. I klinikken kan du få følgende behandlingsformer: Kinesisk Akupunktur, øreakupunktur, posturologiske såler, Ledfrigørelse,, Fysiurgisk Massage, Hot Stone Massage, Fødevareallergi.
Nihaw akupunkturklinik

Nihaw akupunkturklinik

Med omkring 8000 års historie er traditionel kinesisk akupunktur den længstlevende og mest gennemtestede form for behandling der findes.
Til sammenligning har Allopatien - den moderne medicin - ca. 200 år på bagen. Nihaw Kejserlig Akupunktur viderefører en kinesisk tradition, som kun ganske få akupunktører nogensinde har vidst noget om. Tommy Iversen er så vidt vides den eneste uddannede i Europa, og er som sådan en kæmpe kapacitet indenfor traditionel kinesisk medicin, akupunktur, Tai Chi o.
Praktiserende Akupunktører

Praktiserende Akupunktører

Professionel Akupunktur - Registrerede Akupunktører RAB På denne hjemmeside kan du finde den nærmeste akupunktør og klikke dig ind på dennes personlige hjemmeside, blive orienteret om akupunkturens historie, få oplysninger om Praktiserende Akupunktørers uddannelse, se hvilke behandlingsmetoder medlemmerne udfører, sende meddelelser til foreningen og meget mere..