tilmeld link

Helse -» Akupunktur

Her finder du danske hjemmesider om Akupunktur - både behandlere og informationer om hvad akupunktur er for noget. Hvem kan få noget ud af de spidse nåle og hvad koster Akupunktur
22
3,9
 Stem
aku-kur.dk

aku-kur.dk

Akuppunktur, Moxa og Gua sha behandling af diplom uddannet og RAB-godkendt Akupunktør. Endvidere uddannet jordemoder. Er medlem af Praktiserende Akupunktører.
Driver klinik i eget hjem på Amager. Hjemmesiden fortæller om ovenstående behandlinger. Endvidere beskrives akupunkturbehandling i forhold til graviditet og fødsel.
Websiden indholder fotos og kontaktdata, samt relevante links.
0
0,0
 Stem
Akupunktur Kraniosakral terapi og massage i Århus

Akupunktur Kraniosakral terapi og massage i Århus

Gudrun HalagerSiden 1997 har jeg i min klinik behandlet med akupunktur og massage. I 1998 begyndte jeg også at anvende kraniosakral terapi.Gennem årene har jeg med godt resultat behandlet mange forskellige problemer, f.eks. mangeformer for smerter, hovedpine, rygproblemer, høfeber, stress, spændte ømme og overanstrengte muskler.Det har altid været vigtigt for mig at tilbyde en hel individuel og nøje tilpasset behandlingsplan for hver enkelt klient.Jeg deltager jævnligt i kurser for at videreudda.
2
4,5
 Stem
Akupunktur ved Dr. Hao

Akupunktur ved Dr. Hao

Klinik for traditionel kinesisk akupunktur (TCM) i København, RAB (Registreret Alternativ Behandler) registreret under Sundhedsstyrelsen, tilbyder individuel sygdoms diagnose og behandling.

Specialist i allergi, barnløshed, depression, gigt, hedeture, hovedpine, kvindesygdomme, migræne, muskelskader, overvægtig, rygestop, smerter, søvnløshed og tinnitus..
15
3,9
 Stem
Akupunkturcentret

Akupunkturcentret

Centret for bedre livskvalitet Energi til at leve livet fuldt ud.
Akupunktur Centret tilbyder individuel behandlingsforløb med krops / skalp / øreakupunktur, posturologi, hypnose / hypnoterapi samt coaching..
10
3,9
 Stem
Akupunktøren.dk i Vanløse

Akupunktøren.dk i Vanløse

Akupunktøren.dk i Vanløse er specialiseret i posturologi som er neurologisk videnskab, hvor et af værktøjerne er behandling med nåle i ørene.

Det giver gode resultater inden for behandling af foodproblemer og neurofysiologiske lidelser som fx svimmelhed og kæbespændinger..
0
0,0
 Stem
Aku-stikken ved Britta Lønne

Aku-stikken ved Britta Lønne

Akupunktør og alternativ behandler Britta Lønne tilbyder en lang række alternative behandlingsformer. Du kan bl.a. blive behandlet for rygsmerter, hovedpine - migræne, allergi, diskusprolaps, lykkepiller, iskiassmerter, synsforstyrrelser, piskesmæld, rygsmerter, nakkespændinger, skuldersmerter og småbørnskolik..
43
3,9
 Stem
Back2Harmony.dk - Klassisk Akupunkturklinik

Back2Harmony.dk - Klassisk Akupunkturklinik

Back2Harmony.dk er en special akupunkturklinik, der arbejder med Cancer og bivirkninger, effektiv behandling af Immunforsvar, Stress, Smerter, Udbrændthed, Træthed, samt andre lidelser.

Boy Bork Ejderskov der behandler i klinikken er Registreret Akupunktør (RAB) via brancheforeningen Danske Akupunktører, en sikkerhed for Dig..
9
4,2
 Stem
Bcare - Klinik for sundhed & forebyggelse

Bcare - Klinik for sundhed & forebyggelse

Bcares sundhedspolitik har fokus på korte og intense behandlingsforløb.
Vi kombinere flere behandlingsmetoder, hvilket betyder at du oftest hurtigt opnår effektiv lindring af generne. Du vil altid få relevant vejledning i korrekte arbejdsstillinger, øvelser tilpasset skaden og vejledning i forebyggelse.

Vi behandler akutte opstådede gener i bevægeapperatet og derfor er ventetiden kun 1-3 dage udenfor ferie m.v.Kan vi ikke lindre dine symptomer, er vi altid behjælpelige med at henvise .
2
4,0
 Stem
Fysio wellness Faaborg

Fysio wellness Faaborg

Fysio Wellness i Faaborg tilbyder dig individuel behandling og forebyggelse. Vi anvender akupunktur og fysioterapi.

Stor erfaring med behandling af idrætsskader. Holdtræning i pilates og rådgivning, instruktion, forebyggelse, genoptræning samt træningsvejledning.
6
4,0
 Stem
Jon Bannbers

Jon Bannbers

Jon Bannbers er uddannet professionel akupunktør og massør og har drevet sin egen klinik i Århus siden 2008.
Jon er medlem af Praktiserende Akupunktører, Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM) og Registreret Alternativ Behandler (RAB).
Hvilket er dit kvalitets stempel..
7
3,9
 Stem
Klinikken LevVis

Klinikken LevVis

Mange mennesker der lider af kroniske smerter og det er lidelser de kunne være helt foruden.

Hos LevVis praktiserer vi hovedpine behandling, akupunktur mod migræne og menstruationssmerter med resultater på ganske få behandlinger.

Akupunktur som middel mod hovedpine er mere effektivt end traditionel medicin..
19
4,4
 Stem
MAXCARE Akupunktur & Zoneterapi

MAXCARE Akupunktur & Zoneterapi

MAXCARE er en morderne Akupunktur klinik belligende i 9000 Aalborg, vi er registreret alternative behandlerer vi tilbuder effektiv smerte og sygdomsbehandling.

Akupunktur er fantastisk effektiv til mange lidelser, som kroniske smerter, problemer i bevægeapparatet, hovedpine/migræne, stress, astma, udslæt og allergier . WHO har udarbejdet et liste over hvilke lidelser akupunktur har vist sig at have dokumenteret effekt..
13
4,3
 Stem
Praktiserende Akupunktører

Praktiserende Akupunktører

Professionel Akupunktur - Registrerede Akupunktører RAB På denne hjemmeside kan du finde den nærmeste akupunktør og klikke dig ind på dennes personlige hjemmeside, blive orienteret om akupunkturens historie, få oplysninger om Praktiserende Akupunktørers uddannelse, se hvilke behandlingsmetoder medlemmerne udfører, sende meddelelser til foreningen og meget mere..
0
0,0
 Stem
SB Akupunktur og sundhed

SB Akupunktur og sundhed

SB Akupunktur og Sundhed et sikkert stikFNs verdenssundhedsorganisation - WHO - har udarbejdet en liste over lidelser, der med stor fordel kan behandles med akupunktur.Listen omfatter i dag:Alle former for smerteHovedpine og migræneGigtsygdomme i led og musklerTennisalbueFrossen skulderRygsmerterMave/tarmlidelserMenstruationsproblemer BihulebetændelseHøjt blodtrykEksemKredsløbsproblemerLidelser i sanseorganerneHormonelle ForstyrrelserImmunsygdommeDerudover viser erfaringerne, at akupunktur kan .