tilmeld link

Helse -» Medicin

Her finder du lovlige genveje til hjemmesider der har med medicin og fremstilling af medicin at gøre. Vi kan også kalde det farmakologi. Få informationer omkring typer af medicin på markedet og hvad der behandles med
32
3,7
 Stem
Vaccinationer.dk

Vaccinationer.dk TopLink

Rejsevaccinationsklinikken i Odense og Århus. Se hvilke vaccinationer, som er relevante for dit rejsemål.
Professionel rejserådgivning til lave priser. Influenzavaccination til virksomheder og private. Sundhedsråd under udlandsrejse..
4
2,5
 Stem
Bedre Medicin

Bedre Medicin

Bedre Medicin arbejder for at systemerne omkring godkendelse og overvågning af medicin bliver ændret. Baggrunden for Bedre Medicin er Letigen-sagen, hvor det blev dokumenteret at der er alvorlige fejl ved disse systemer. Bedre Medicin holder øje med systemerne fra forbrugernes synspunkt. Vi dokumenterer svaghederne, vi foreslår forbedringer. Vi vil sørge for at Letigen-sagen ikke ender som en trist enkeltsag, men bliver brugt positivt til en forbedring af de eksis.
8
3,4
 Stem
Novo Nordisk

Novo Nordisk

Novo Nordisk er en af verdens førende virksomheder indenfor diabetesbehandling. Novo Nordisk har branchens bredeste sortiment af diabetesprodukter, herunder de mest avancerede systemer til dosering af insulin.
Novo Nordisk har desuden en førende position indenfor andre områder som blødningsbehandling, væksthormonbehandling og hormonpræparater til behandling af klimakterielle gener..
12
3,9
 Stem
Pillesms.dk

Pillesms.dk

Når det kommer til at tage mini-pillen eller p-pillen hver dag på samme tid, så er der tit mange der glemmer.
Alle ved at det er vigtigt for præventionens virkning at pillen tages på præcis samme tid hver dag. PilleSMS.dk tilbyder en online service, der hver dag minder på at tage pillerne via sms.
Man har altid sin mobiltelefon på sig og kigger på beskeden så snart den ankommer, så metoden er bestemt effektiv.
Tjeneste.