tilmeld link

Helse -» Læge & Tandlæge

Find danske læger og tandlæger på denne side. Vi samler hjemmesider til deres praksis her så du nemmere kan finde en speciel læge efter dit valg.
1
1,0
 Stem
Alhambravej Tandlægerne

Alhambravej Tandlægerne

Alhambravej Tandlægerne er en tandklinik der er centralt på placeret på Frederiksberg. Personalet levere mange gængse udgaver af tandpleje, alt lige fra hjælp ved akut tandpine til tandkrone behandlinger.
Personalet består af specialiserede tandlæger, som har en ekspertise inden for almen tandbehandling. I klinikken har vi prøvet at frembringe rolige omgivelser, samtidig med at vores lokaler og udstyr er moderne. For os er det essentielt at klienten er tilpas, både inden og i løbet af beha.
10
2,4
 Stem
Alt om tandregulering

Alt om tandregulering

Grundig information, priser mv. om tandregulering og kosmetisk tandretning for voksne, men også for børn.
Gratis at stille spørgsmål til webredaktør, førende ortodontist og specialtandlæge Helen Torkashvand..
40
2,6
 Stem
AvMinTand.dk

AvMinTand.dk

Spar 20-25% ved en tandlæger i udlandet. Med AvMinTand er det lettere at finde tandlæger i udlandet.
Av Min Tand's primære formål er at finde tandlægeklinikker i udlandet, hvor kvaliteten svarer til den danske, men hvor priserne er lavere.
For flere af destinationerne varetager AvMinTand foruden bestilling af tider også bestilling af rejse, hotelophold og muligvis tolk.
16
2,8
 Stem
Beauty Smile

Beauty Smile

Vi har siden 2003 har hjulpet hundredvis af danskere, svenskere, nordmænd, tyskere og englændere med at få bedre og billigere tandlægebehandlinger i Polen.
Foruden at spare 50-80 % på din tandbehandling sørger vi også for, at du/I får en dejlig oplevelse/ferie i Stettin eller Krakow..
16
3,8
 Stem
Dacadia - Nyd turen til tandlægen!

Dacadia - Nyd turen til tandlægen!

Med tandlægepriser i Ungarn der er 20-70% lavere end i Danmark er der mange penge at spare ved at kombinere tandbehandling og en ferie.
Dacadia drives af en lokalkendt dansker der arrangerer tandbehandling i Budapest. Det erklærede mål for Dacadia er at tilbyde tandturister den mest personlige service kombineret med tandbehandling af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Dacadia arbejder sammen med små klinikker drevet af højt kvalificerede tan.
12
4,6
 Stem
Dental Art Klinik - Tandlæger i polen

Dental Art Klinik - Tandlæger i polen

Yder alle former for tandbehandling. Vores team har stor erfaring og anvender de mest avancerede teknologier inden for tandlægebranchen.

Vi tilbyder høj kvalitet af vores behandling og samtidig garanterer dens holdbare resultat. Vi forbedrer vores kvalifikationer inden for æstetisk tandbehandling, implantologi og proteselære.

Vi deltager i internationale og nationale kurser, konferencer og forskellige uddannelsesprogrammer..
10
4,5
 Stem
Dentalklinikken

Dentalklinikken

Hos Dentalklinikken er vores primære mål at få tilfredse kunder med sunde og stærke tænder. Vi bestræber os på at give den danske befolkning rådgivning omkring alt indenfor tandområdet samt behandling af alle tandproblemer.

Dette gør vi via vores webside, hvor man nemt og bekvemt kan få indblik i tandpleje og tandsygdomme samt information omkring de tandbehandlinger, som udføres i vores klinik.

Vi mener, at.
1
4,0
 Stem
Dygtig tandlæge i København med 25 års erfaring!

Dygtig tandlæge i København med 25 års erfaring!

Tandlægerne Studiestræde i København er en af Københavns førende tandklinikker med over 25 års erfaring med tandbehandling.

Det er de to succesfulde tandlæger Eva og Jesper der står bag. De har begge arbejdet som tandlæger i mere end 25 år, hvor de 9 af årene har været i schweiz, der er meget kendt for sin høje kvalitet og ikke mindst sans for detaljer..
1
4,0
 Stem
Ebeltoft Tandlægeklinik

Ebeltoft Tandlægeklinik

Ebeltoft Tandlægeklinik er en moderne klinik med 4 tandlæger og det nyeste udstyr.

Vi sætter patientkomfort og service i højsædet, og vi sætter en ære i at have et højt fagligt niveau.
Specialer er implanteter, bidskinner, parodontosebehandling, kroner og broer..
7
3,6
 Stem
Fertilitetsklinik IVF-SYD

Fertilitetsklinik IVF-SYD

Fertilitetsklinik IVF-SYD hjælper ufrivillig barnløse med at få deres ønskebørn. Fertilitetsklinik IVF-SYD finder årsagen til barnløsheden og vi behandler alle former for barnløshed.

Vi har et engageret og dygtigt team af erfarne medarbejdere, som er klar til at hjælpe dig/jer.
Vi tilbyder alle former for kunstig befrugtning i vores fertilitetsbehandling, herunder reagensglasbehandling (IVF behandling), insemination med partn.
5
4,0
 Stem
Gode råd om tænder

Gode råd om tænder

Dine tænder skal helst kunne holde hele livet igennem. Men for at de kan det, skal du sørge for at passe godt på dem.

Man slider tænderne hver eneste gang man tygger og drikker, men hvis du følger forskellige gode råd, så kan de sagtens holde hele livet.
Her på bloggen kan du læse forskellige artikler, som hjælper di kampen for at pleje tænderne, og minimere udgifterne til tandlægen..
3
1,7
 Stem
Gotandpleje.dk

Gotandpleje.dk

Salg af tandplejemidler uden fordyrende mellemked, til klinikker og private lige fra interdentalbørster(mellemrumsbørster) til mundskyl, og infomation indenfor forebyg parodontose til plak, og der kommer hele tiden mere til.
2
4,0
 Stem
Husum Tandlægerne

Husum Tandlægerne

Husum Tandlægerne på Frederikssundsvej 282 i Brønshøj har flere tandlæger og kirurger, der er klar til at tage imod dig i tandklinikken.

Vi har en specialist, der tilbyder behandling under hypnose, hvilket kan afhjælpe tandlægeskræk, og skabe tryghed for patienten.

På hjemmesiden kan du se alle behandlere og finde yderligere information omkring vores tandbehandlinger. Vi har fleksible åbningstider, så du ogs&arin.
1
4,0
 Stem
Kjeld Søballe - Specialist i hoftekirurgi

Kjeld Søballe - Specialist i hoftekirurgi

Kjeld Søballe er uddannet til at lave flere slags hofte operationer. Han opererer på Mølholm hospital. Kjeld har stor erfaring i operationer og har opereret i mange år.

Hoftepatienterne kommer både fra Danmark, men også fra udlandet, da hans ekspertise indenfor faget er så stor..
4
3,8
 Stem
Lene Vognsen - Tandlæge i Århus C

Lene Vognsen - Tandlæge i Århus C

Lille hyggelig klinik fyldt med atmosfære og charme, placeret midt i Århus. Hos os er du i trygge hænder! Vi tilbyder alt inden for almindelig tandbehandling så som: * Eftersyn, alm. Tandrensninger * Paradentosebehandlinger * Plast * Tandudtrækninger og mindre kirurgiske indgreb * Kosmetisk tandpleje, herunder hjemmeblegning * Rodbehandlinger * Krone-, brobehandlinger * Protesebehandlinger * Protesebehandliger, hel eller del * Vejledning og instruktion i renhold.
7
2,7
 Stem
Lægerne i Agervang

Lægerne i Agervang

Lægehuset i Agervang finder du i Lyngby. Vi er 2 praktiserende læger og en sygeplejerske.
Herudover deler vi lokaler med en psykolog og en gynækolog.
Vi har gode parkeringsforhold og har åben for tilgang af nye patienter..
6
4,0
 Stem
minus25

minus25

minus25.dk formidler 100% gratis kontakt til Danmarks billigste tandlæger. Mindst 25% rabat garanteres på tandbehandlinger.

Der henvises udelukkende til veletablerede danske tandlæge klinikker, der har specialiseret erfaring indenfor den forestående behandling.

Hos en dansk tandlæge, der er uddannet i Danmark sikres et højt fagligt niveau og undgåelse af ubehagelige misforståelser..
17
1,5
 Stem
Mogens Larsen Dentallaboratoriums

Mogens Larsen Dentallaboratoriums

Hos Mogens Larsen Dentallaboratoriums er idegrundlaget at lave Hvide tænder til det rigtige smil, og målsætningen er at være et af de bedste danske dentallaboratorier indenfor Hvide tænder, der altid servicerer tandlægerne individuelt og leverer det bestilte tandtekniske arbejde indenfor Hvide tænder i en ensartet høj kvalitet til den aftalte tid og den rigtige pris.
Resultatet er tandteknisk arbejde, der passer patienten indenfor Hvide t&aeli.
7
3,9
 Stem
Nettotand

Nettotand

Nordjyllands første lavpris tandlægeklinik. Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger med store besparelser for dig.

Helt op til 40 procent på større behandlinger, sammenlignet med gennemsnitlige danske tandlægepriser.

Vi er specialister i implantater, tandblegning og paradentose behandling.
3
4,0
 Stem
Plus1 Tandlæge i Rødovre

Plus1 Tandlæge i Rødovre

Vi er din lokale tandsæt ekspert, hos os kan du få et pænt smil igen.
Vi bruger de sidste nye behandlingsformer, og har det sidste nye teknologi som skal til for at du får en smertefri behandling.

Har du tandpine, og trænger til akut behandling, så ring til os inden kl 10, og du får behandling samme dag !.