tilmeld link

Helse -» Sundhed

Sundhed er et vidt begreb, men her på siden kan du finde lidt af hvert om helse og sundhed. Der er masser af viden om sundhed tilgængelig, så tag en tur ned over siden og lad dig friste af vores links
19
4,3
 Stem
Organdonor? - Tag stilling nu

Organdonor? - Tag stilling nu Anbefalet webside!

Sundhedsstyrelsen og Transplantations Gruppen har i samarbejede lavet siden Tagstilling.nu hvor du kan læse meget mere omkring det at være organdonor, samt du kan via din digitale signatur tilmelde dig donorregistret.
Tag selv stilling i dag! Der går folk rundt og mangler organer i Danmark, og du kan være med til at hjælpe andre, som de hjælper dig hvis du skulle være ude for en ulykke eller sygdom..
7
4,0
 Stem
Alt om Blodtryk

Alt om Blodtryk

Altomblodtryk.dk er et informativt site om blodtrykket, hvor du kan finde en mængde relevant information, tips og ideer, samt de nyeste forskningsresultater.

Mere end 250.000 danskere får medicin for forhøjet blodtryk. Rigtigt mange har slemme bivirkninger af blodtrykssænkende medicin. Dette kan være ledsmerter, muskelsmerter, hævede hænder og fødder, åndenød, træthed eller andre mere eller mindre hyppige bivirkninger.

På Alt Om Blodtryk får du ideer og inspiration til hvad du se.
5
3,2
 Stem
Alun.dk

Alun.dk

Baggrunden for alun.dk er et ønske om at udbrede kendskab til, hvorledes du ved at respektere din krops naturlige behov kan opnå et højt konstant energiniveau, et godt helbred, en veltrimmet krop og mentalt velvære.
Vores filosofi er, at stress, træthed, lavt energiniveau, overvægt og mange livsstilssygdomme og allergier/overfølsomhed kan undgås ved at følge de basale principper, naturen har skabt os til at leve efter.
Det er enke.
7
4,3
 Stem
BasisHelse

BasisHelse

Mange menneskers helbred er truet, uden at de ved det. Vi udsættes hele tiden for forskellige former for strålepåvirkning.

På denne side kan du læse om faren fra jordstråler, elektromagnetiske felter og radon. De kan medføre alvorlige sygdomme, og de er en lumsk fare, idet de ikke kan ses, høres, føles eller lugtes.

Måske er din families sundhed også i farezonen - BasisHelse har svaret og løsningen! Basis.
5
3,8
 Stem
BMI beregning

BMI beregning

Kender du dit bmi? Ved du at du kan bruge det som et pejlemærke for din sundhedstilstand?
Et normalt bmi ligger mellem 18 og 25, men flere og flere af os har et højere bmi, og det kan der gøres noget ved. Hvordan du skal gøre det kan du se meget mere om på bmiberegning.dk.

Ud fra formlen er det nemmeste selvfølgelig bare at gro 20 cm ekstra, da bmi er afhængig af højden i anden potens, men er det ikke en mulighed kan du jo ogs&arin.
4
4,0
 Stem
Din guide til sundhed

Din guide til sundhed

En idrætsfysiologs egne erfaringer med at slippe fri for hovedpine, rygproblemer og stress.
Hendes erfaringer suppleres med informationer og resultater fra forskning og undersøgelser indenfor kost, kosttilskud, træning og stress.
Her kan du få gode råd til alt det, du selv kan gøre for at skabe din egen sundhed..
2
4,0
 Stem
Gomotion.dk

Gomotion.dk

Vi tilbyder gratis formidling af information til alle aktive mennesker, der lægger vægt på motion, kost og sundhed. Go-motion.dks værdier: Kvalitet, høj faglighed, tilfredshed og positive oplevelser..
3
3,7
 Stem
Helsam.dk

Helsam.dk

Helsam - Din Helsekost Specialist.
Se helsekostbutikkernes store sortiment inden for helsekost, naturmedicin og hudplejeprodukter.
Læs artikler om sundhed og find lækre opskrifter på sund og fristende mad..
7
3,9
 Stem
Helse - Om Sundhed

Helse - Om Sundhed

Familiens Lægemagasin. En masse information omkring mad og vaner.
Gode råd, brevkasse mm.
Helse blev stiftet i 1955 af De Samvirkende Sygekasser i Danmark og Den Almindelige Danske Lægeforening, som et blad for sygekassernes medlemmer.
I 1973 blev sygekasserne nedlagt, og Helse måtte stå på egne ben..
16
3,8
 Stem
Helse og Sundhed Nyheder

Helse og Sundhed Nyheder

Her kan du finde en masse sundheds og helse relaterede nyheder fra hele verden. Hvad skal man sørge for under sygdom, hvor kan man få hjælp hvis uheldet er ude og man bliver syg?
Helsenyheder.dk er en dansk side med relevante info til helbredet.
12
4,3
 Stem
Helsemagasin ViSUNDE

Helsemagasin ViSUNDE

Gør dit liv sundere! Helsemagasin ViSUNDE er din guide til et sundere liv. Sundhed, wellness og velvære via sund livsstil, sund mad og ernæring, fitness og motion.

Spændende artikler, gode råd og anbefalinger fra faglig folk om helse og sygdomme, skønhed, personlig pleje og make up tips. Sunde madopskrifter og madplaner. information om sundheds relaterede produkter og services.
1
4,0
 Stem
Hexedoktoren. Om krop, helbred, helse og sundhed

Hexedoktoren. Om krop, helbred, helse og sundhed

Hexedoktoren, sundhedsguide om krop og helbred, kosmetisk kirurgi, lægebrevkasse og priser på private klinikker og hospitaler samt brevkasse om tænder, tandpleje, kroner, broer og priser tandlæger. Hertil kommer online sundhedsbutik med produkter inden for helse, velvære, kosttilskud, personlig pleje, apoteker relaterede varer og tests samt visse udvalgte elektroniske sundhedsprodukter. myADVIZER.
5
4,0
 Stem
I FORMs Hjemmeside

I FORMs Hjemmeside

I FORM skriver om alle vigtige emner inden for motion, sund vægt, kost, stress, velvære, sex og parforhold.
På I FORMs hjemmeside finder du bl.a. masser af effektive træningsprogrammer, nyheder om kost, motion og sund vægt samt sjove og nyttige tests. Og med den unikke service,
Løberuteplanlægger, kan du opmåle din egen løberute overalt i Danmark, helt gratis..
1
4,0
 Stem
Kostdagbogen fra iForm

Kostdagbogen fra iForm

Drømmer du om at tabe dig på en effektiv og sund måde? iformkostdagbog.dk vil hjælpe dig til at opnå dine personlige slankemål ved at fortælle dig om kaloriemænden du har spist og drukket samt præsentere dig for dit kalorieforbrug..
2
4,0
 Stem
Mad & Sundhed.dk

Mad & Sundhed.dk

Nyheder, debatforum, brevkasse, og omfattende artikelsamling.
2
3,5
 Stem
Monroe

Monroe

Velkommen til M. Monroe - en moderne skønhedsklinik, beliggende i dejlige lokaler centralt i Randers. Vi er 5 piger ansat i klinikken, hvoraf 4 af os har været med fra starten. Dette er bl.a. en af grundene til at vores kunder kommer igen og igen. Hos os er du sikker på at have ”din egen faste” kosmetolog. Hos Monroe har vi et ekstremt højt fagligt niveau, både hvad angår det arbejde vi udfører og den rådgivning vi kan tilbyde om de .
1
3,0
 Stem
net træning

net træning

Hvis du tror, du har brug for et motionscenter eller fancy fitness udstyr at komme i form, kan du tro om igen. Du har en genial vægt, som er din egen krop.

Med den rigtige viden og de rigtige øvelser, kan du blive super slank, smidig og stærk ved hjælp af din egen kropsvægt.
6
3,5
 Stem
Nicorette

Nicorette

Stop hurtigt med at ryge med NICORETTE® og vores sortiment af rygestop-produkter: Nikotinplastre, Tyggegummi, Inhalatorer og Microtabs.

At sige farvel til cigaretterne, slippe tobaksafhængigheden og blive røgfri er aldrig let. Men der er hjælp at hente..
3
4,0
 Stem
PlejeniDanmark.dk

PlejeniDanmark.dk

Der findes mange årsager til at denne Weblog er blevet en realitet.
Dels giver pressens billede ofte et ensidigt, og desværre negativt billede af den pleje og ikke mindst den medmenneskelige omsorg vi alle burde føle for hinanden.
Det vil vi gerne prøve at gøre noget ved. Læs mere på plejenidanmark.dk.
8
3,6
 Stem
Pubertet og menstruationscyklus - Being Girl

Pubertet og menstruationscyklus - Being Girl

Piger kommer i puberteten, når de er mellem 7-13 år gamle, og de begynder normalt at få menstruation et par år efter, at deres bryster er begyndt at udvikle sig.
Hvornår du præcis kommer i puberteten, afhænger af en række forskellige faktorer såsom vægt, race og genetik. Find more information at Beinggirl..