tilmeld link

Helse -» Psykiske Lidelser

Er du ramt af én eller flere psykiske lidelser, eller er du pårørende til en psykiatrisk patient, har du brug for viden og støtte. Der findes mange psykiske lidelser, og det kræver lægelig faglighed at diagnosticere dem. Men viden om psykiske lidelser er vigtig både for patienter og pårørende
3
4,3
 Stem
Amc-Terapi

Amc-Terapi

Friheden til at leve, til at acceptere at jeg er god nok som jeg er. Friheden til at vælge, lige præcis det som jeg har lyst til.
Friheden til at elske mig selv og mine valg i livet. Friheden til at tage min historie til mig, præcis som den er..
9
3,6
 Stem
BorderlineForeningen

BorderlineForeningen

BorderlineForeningens hjemmeside med informationer, forum, chat og løbende nyheder omkring den psykiske lidelse: Emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse af BORDERLINE type. En forening for, om og med borderlinere og deres pårørende, samt ALLE andre interesserede! Kig ind!.
9
3,7
 Stem
Bostedet Vendelbo

Bostedet Vendelbo

Socialfobi, kontaktforstyrrelser, kontaktsvaghed, nedsat eller mangel på social kompetence er kendetegnende for en stor del af målgruppen.
Vendelbo henvender sig således til personer, der er eller har været i et psykiatrisk behandlingsforløb - det være sig psykiatrisk sygehus eller psykiatrisk speciallæge..
4
4,3
 Stem
Fonden Botilbudet Græskobbel

Fonden Botilbudet Græskobbel

Græskobbel er et botilbud for sindslidende voksne mennesker. Det kan være selvmedicinerende misbrugere som er plaget af angst.
Denne gruppe af sindslidende er ofte selvmedicinerende/misbrugende, idet deres misbrug af f.eks. cannabis, gør at de i en eller anden grad kan holde deres sindslidelse en smule på afstand, og derved være i stand til at opretholde en eller anden form for social tilværelse..
3
4,0
 Stem
Forstyrret.dk - patientforeningen for personlighedsforstyrrede

Forstyrret.dk - patientforeningen for personlighedsforstyrrede

Forstyrret.dk er patientforening for menesker der er berørt af personlighedsforstyrrelser. Vi har et medlemsforum hvor medlemmer trygt kan udveksle de svære problemmer de oplever i deres dagligdag.

Vi har også en telefonrådgivning samt rådgivning via e-mail. Vi arbejder løbende på at udvide tilbudene til vores medlemmer..
3
4,0
 Stem
Gøgereden

Gøgereden

Dansk forum for psykisk syge, drevet af psykisk syge.
Vi har underfora for Skizofreni, Bipolar, Depression, Personlighedsforstyrrelser, Borderline, Selvskade, Spiseforstyrrelser, Angst, ADHD, OCD, Autisme og mange andre lidelser..
5
4,2
 Stem
Jalousifri

Jalousifri

Endelig kuren mod jalousi som alle har ventet på Formålet med denne webside er at vise dig en god og overkommelig vej til, at du endelig bliver fri for jalousi Virker med det samme Er nem og ligetil
Ingen bivirkninger Kræver ingen vilje styrke Effektivt også for dem med meget jalousi Har en Permanent effekt.
10
4,8
 Stem
Psykolog Ellen Garne

Psykolog Ellen Garne

Cand.psych Ellen Garne tilbyder psykologisk samtale og behandling i trygge omgivelser i Hellerup. Behandling af fobier, traumer, afhængighed, lavt selvværd etc. med samtaler, coaching og hypnose..
6
4,3
 Stem
Slip Angsten

Slip Angsten

En hjemmeside der omhandler angst, fobier og hvordan man lever med den, symptomer og behandling.

Her er et forum hvor du kan deltage og dele dine tanker og erfaringer med andre. Ligeledes kan du downloade skemaer som du kan arbejde med!.