tilmeld link

Helse -» Syn

Pas på dit syn. Hvis du er træt af at gå med linser eller briller, findes der i dag sikre løsninger til forbedring af dit syn. Laseroperationer af øjne er blevet almindelige, og hvis dit syn er dårligt nok, kan du endda få tilskud fra det offentlige
7
3,4
 Stem
Godt Syn | hjælp til øjenkirurgi

Godt Syn | hjælp til øjenkirurgi

Godt Syn formidler laserøjenbehandlinger til danske forbrugere.
Vi tilbyder markedets bedste og tryggeste vilkår og behandlinger, fx hos Vårda Øjenklinik i Malmø, til en konkurrencedygtig pris.
Samtidigt arbejder vi for at øge kendskabet til øjenkirurgi. Vi vil gerne hjælpe kommende patienter med at træffe de rigtige valg af klinik og operationsmetode.
Godt Syn indgår fordelagtige aftaler med velrenommerede klinikker, i.
7
3,7
 Stem
Laseroperation mod nærsynethed Nordisk Syn

Laseroperation mod nærsynethed Nordisk Syn

Laseroperation i Sverige. Nordisk Syn samarbejder med Globen, som er Sveriges førende øjenklinik og hvor de hvert år laver mere end 5.000 laseroperationer.
Vi tilbyder at du kan få en laseroperation mod nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Globen gør brug af LASEK til små synsfejl. LASIK og LASAK bruges til større synsfejl.
LASAK er den nyeste metode til at korrigere synsfejl, og Globen er pt. de eneste, der gør brug af met.
12
3,8
 Stem
Memira

Memira

Memira eliminerer synsfejl permanent ved brug af laserkirurgi / synskirurgi. Øjenoperationer for bl.a nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.
Klinik i København, Århus, Aalborg, Odense og Viborg. Memira tilbyder alle tilgængelige behandlingsformer indenfor synskirurgi..
8
4,3
 Stem
TAGARNO seeing solutions

TAGARNO seeing solutions

TAGARNO AS udvikler, producerer og distribuerer intelligente kameraløsninger til syns- og læsehandicappede, industriel inspektion, undervisning, samt medicinal-, sundheds- og laboratorieindustrien.

Vi er førende på HD-forstørrelsesløsninger, og vores produkter bliver brugt i stor variation af sammenhænge - fra hjælpemidler til svagtseende til manuel optisk inspektion af printplader i elektronikindustrien..
10
4,2
 Stem
Varda Laserklinik

Varda Laserklinik

De øjenoperationer og laseroperationer, som gør at man slipper for at bruge briller eller kontaktlinser, kaldes også refraktiv kirurgi. I dag er laserbehandlinger et af de mest almindelige indgreb i verden. Sikkerheden og kvaliteten er meget høj.
På Vårda ØjenKlinik er vi eksperter i laseroperationer og øvrig øjenkirurgi. De fleste synsfejl kan afhjælpes - enkelt, hurtigt og smertefrit. Her snakker vi både nærsynet.