tilmeld link

Helse -» Børn

Her kan du finde information omkring sundhed og helse til dit barn
17
3,8
 Stem
AD/HD-Værkstedet

AD/HD-Værkstedet

Er du eller din familie ramt af AD/HD eller adfærds- & tilknytningsforstyrrelser. Vi har mere end 20 års erfaring - både som undervisere, supervisorer & familieterapeuter inden for området.
Hjælpen kan bestå i samtaler, rådgivning, terapi, undervisning, hypnose og øreakupunktur.
Vi arbejder både for kommuner, institutioner og private. Ring 74678290 og hør nærmere..
12
3,6
 Stem
BabyBusiness.dk

BabyBusiness.dk

Blog og shopping guide om børn og baby. Find produkt-tests, anmeldelser af børnetøjsforretninger og henvisninger til gode baby-sider på nettet.
Desuden en løbende dagbog om børn, babyer og det at være gravid..
2
4,0
 Stem
Babyland

Babyland

Babyudstyr, økologi, opskrifter og artikler omkring dit liv med børn. Vi giver dig de bedste rammer for at finde de rette varer så dig og din baby har det bedste.

Vi udbygger løbende vores artikelbase og skriver om alt der har med babyer og børn at gøre.
Børn er det vigtigste vi har derfor har vi samlet alt omkring hvordan dit barn trives bedst.
13
4,0
 Stem
babyXplore.dk

babyXplore.dk

På babyXplore kan du finde information om livet som mor, herunder hvordan dit liv forandrer sig med en baby i huset, om amning, og om barnets udvikling.

Du kan også læse om børnesygdomme, børnehavestart, barnedåb, konfirmation og meget andet. Barnets abc dækker områder vedr. baby og børn op til skolealderen.
Derudover finder du Danmarks mest aktive babyforum..
5
4,4
 Stem
Familienet Danmark

Familienet Danmark

Familienet Danmark for familier med et handicappet barn, samt borgerstyret personlig assistance (BPA). ADHD - på Pindstrup Centret på dejlige Djursland.
Samt på Brogården ved Strib tæt på Middelfart.
0
0,0
 Stem
Historien om - rolige historier for børn (5-9)

Historien om - rolige historier for børn (5-9)

Lån gratis, eller køb nye rolige historier som får dit barn til at slappe af for en stund. Historierne er skabt med mindfulness principper og en intention om at skabe ro uden forstyrrende input - ligesom historiefortælling i gamle dage..
177
4,3
 Stem
Hospitalsklovnen Stella

Hospitalsklovnen Stella

Hospitalsklovnen Stella arbejder på Hillerød Sygehus, Hvidovre Hospital og Rigshospitalet.
Hun er den mest erfarne hospitalsklovn i Danmark. Stella hjælper de indlagte børn ved at skabe tryghed og legalisere deres følelser, i en verden der til tider kan virke skræmmende.
Hun kan altid få det bedste ud af enhver situation og skaber et lille pusterum for børnene og deres forældre, så de for en stund kan fjerne fokus fra sygdommen.
Stella deltager også ved f.eks. blodprøvetagninger, sca.
0
0,0
 Stem
Kiddiezonen

Kiddiezonen

Kiddiezonen er zoneterapi til babyer og børn. Zoneterapi til børn er en blid og effektiv behandlingsform, som kan hjælpe på mange forskellige gener hos babyer og børn. Fx kan zoneterapi hjælpe på kolik, ondt i maven hos baby, væske på ørerne, hovedpine, luftvejsproblemer og meget mere.Kiddiezonen ejes af Anna Ørtved, uddannet zoneterapeut med speciale i børn..
11
4,0
 Stem
NetSundhedsplejerske.dk

NetSundhedsplejerske.dk

NetSundhedsplejerske.dk er din sundhedsplejerske på nettet.
Læs artikler, boganmeldelser og spørg sundhedsplejersken i brevkassen.
0
0,0
 Stem
playtray

playtray

En Tripp Trapp stol er den ideelle barnestol til spisebordet. Ved hjælp af en Tripp Trapp stol er siddekomforten i topklasse for dit barn, i kombination med at du får en ekstremt sikker, tilpasningsdygtig og solid barnestol af den ypperligste kvalitet. Her udbyder vi den oprindelige Tripp Trapp stol fra Stokke. Ønsker du at skabe de perfekte rammer om barnets mange måltider, da er en Tripp Trapp stol ubetinget det formålstjente valg. Denne høje træstol er en højtagtet klassiker indenfor møbeldes.
5
3,4
 Stem
Sundhedsplejersken.dk

Sundhedsplejersken.dk

Sundhedsplejersken er et godt websted for børnefamilier, stil sundhedsplejerskerne spørgsmål og få kvalificeret svar.
Vi uddannende sundhedsplejersker som samarbejder med børnelæger. Sundhedsplejersken.dk.
4
3,3
 Stem
Ungessundhed.dk

Ungessundhed.dk

Forskningsgruppen for børn og unges sundhed. Meget tyder på, at helbredsproblemer og sundhedsadfærd i barndom og ungdom fortsætter ind i voksenlivet og dermed er med til at grundlægge folkesundheden i kommende generationer af voksne..
13
3,9
 Stem
Vi Forældre

Vi Forældre

Vi forældre online giver gode råd til et sjovere og lettere liv som småbørns-forælder.
Masser af tips og ideer til aktiviteter med børn, sjove lege, sund mad børn kan lide og forslag til spændende børnefester.
Du kan også købe og sælge legetøj, tøj og udstyr..
3
4,7
 Stem
YogaRollinger

YogaRollinger

YogaRollinger er børneyoga i Esbjerg for børn i alderen 3-12 år. Stilen er baseret på Kundalini Yoga, yogaens moder og vi bruger chanting en del i undervisningen.

Børneyoga er først og fremmest sjovt og spændende, fantasifuldt og sprudlende. At det samtidig har en lang række sundhedsmæssige fordele er bare ekstra bonus. Børneyoga er med til at styrke koncentrationsevnen, styrke indlæringsevnen generelt og vigtigst af alt; så giver det barnet en række værktøjer til at finde indre ro via å.