tilmeld link

Helse -» Coaching

Sundhed og helse relateret coaching hjemmesider. Livs coach til at skabe indsigt, bevisthed og udvikling af dine kvaliteter, rygestop ol.
17
3,7
 Stem
ADHD Coaching - Vejen ud af kaos

ADHD Coaching - Vejen ud af kaos

Coaching af teenagere, unge og voksne med ADHD. Individuelt tilrettelagte coachingforløb, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Intensive træningsforløb med henblik på beherskelse af specifikke færdigheder som f.eks. administration af tid, kommunikation, jobsøgning, karriereskift, konflikthåndtering, organisering, parforhold, social træning m.m. Supervision og coaching af forældre, søskende, ægtefælle.
13
3,5
 Stem
ADHD Coaching ved Anders Rønnau

ADHD Coaching ved Anders Rønnau

ADHD Coaching. Få bedre styr på dagligdagen og på dit fokus. Kom ud over problemerne og lær at skabe overblik og mere struktur i dit liv.
ADHD Coaching af børn, unge og voksne af ADHD Coach Anders Rønnau, der er internationalt certificeret NLP Coach.
5
3,2
 Stem
Apo-life.dk

Apo-life.dk

Hjemmesiden informere om hvad coaching er, hvornår det kan bruges samt hvem der kan bruge det.
Familiecoaching, forandringscoaching, teamcoaching mm som jeg kan tilbyde beskrives. Desuden beskrives workshops som tilbydes instituioner og virksomhedermed udgangspunkt i coaching.
Endelig indeholder siden et kort profil af mig..
5
2,2
 Stem
BalanceKompagniet - Coaching & samtaleterapi

BalanceKompagniet - Coaching & samtaleterapi

Er du stresset? Find din balance i livet. Start med at kontakte exam. psykoterapeut, cand.merc. Pernille Fournais og start på at få balancen tilbage i livet.
- Stress coaching
- Coaching
- Samtaleterapi
- Work-life balance.
5
4,6
 Stem
Be-you Healthcare

Be-you Healthcare

Be-you Healthcare - center for fysisk og psykisk sundhedsfremme, afholder kurser i samarbejde og brug af kroppen hvor fokus er det hele menneske i den hele virksomhed.
Be-you tilbyder ligeledes terapi, coaching, kropsterapi samt kropterapeutisk uddannelse..
4
4,0
 Stem
Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach

Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach

Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach. Med en personlig coach får du styr på problemerne og få mere overskud og nærvær i dit liv.
Det kan være en jungle at finde den rette coach. Især når der er tale om coaching er det vigtigt at finde en god personlig coach.
Tanja Dipo tilbyder at du får personlig coaching og derved mere nærvær. Alle kan modtage personlig coaching og Tanja Dipo har tilbudt coaching til folk fra ma.
2
4,0
 Stem
Coaching 8000 Århus C

Coaching 8000 Århus C

Coaching, nærmere bestemt Kognitiv Coaching, handler om at få mere magt over tanker og følelser. Ikke sådan forstået, at det handler om at lære, at holde følelserne nede - slet ikke.
Det handler om, at komme til at føle sig som pilot i sit eget liv, og vel og mærke så man både takler sine projekter bedre og samtidigt får det bedre - mindre stress, mindre uro og bekymring..
1
4,0
 Stem
Diætist Laursen

Diætist Laursen

Diætist i Farum.Aut. klinisk diætist Kristina Laursen, tilbyder professionel diæstbehandling og kostvejledning. Skræddesyet kostplan, vil altid tage udgangspunkt i dine behov, præferancer og på dine præmisser..
7
3,6
 Stem
Familien i Fokus

Familien i Fokus

Familiecoaching henvender sig til familien, der ønsker at sætte fokus på familiens liv.
Det er et tilbud til dig og din familie om at få et liv med mere overskud og mindre stress for børn og voksne.
Familiecoaching udfordrer jer på jeres mål og drømme og hjælper jer til at få mere kvalitet i jeres liv..
5
3,8
 Stem
Heidi Hersom

Heidi Hersom

Virksomhedskonsulent, personlig coaching, terapi og rådgivning.
Er du stresset? Tynges du af gamle sorger og problemstillinger? Har du problemer med familien, parforholdet eller arbejdspladsen? Føler du dig trist og mangler selvværd? Stresshåndtering og stressforebyggelse
Udvikling af ledere og medarbejdere Konflikthåndtering Forandringsledelse og Kommunikationsstrategier i forandringsprocesser En værdig afskedigelsesproces Konceptet - Lej en personal.
1
4,0
 Stem
Human Inspire

Human Inspire

Velkommen til Human Inspire
Hos Human Inspire er vores fornemmeste opgave, at støtte dig, der ønsker at udnytte dit fulde potentiale og leve et liv i balance. Vi glæder os til at møde dig og se hvad der sker, når din indre styrke kommer til udtryk fuldt og helt.Coaching er, at åbne for et menneskes potentiale og muligheder. Coaching hjælper dig med at bygge bevidsthed, sætte mål, styrke beslutninger og fører til ændringer i menneskers liv. Coaching resulterer i, at du som menneske, bliver de.
5
3,4
 Stem
Inger Engberg

Inger Engberg

Alexanderteknik - Pilates - Coaching ved Inger Engberg Du kan vælge at arbejde med en metode eller flere i kombination Alexanderteknik giver en langtidsvirkende effekt på kroniske rygproblemer.

Individuel undervisning tilrettelagt specielt til dine behov Kombineret med Pilates, bliver effekten af Alexanderteknik endnu større.
Undervisning: individuel eller i små hold Coaching er for den, der ønsker at forbedre, ændre og udvikle sig Kombineret med.
0
0,0
 Stem
Jill Holst - Terapi & Coaching

Jill Holst - Terapi & Coaching

Jill Holst er coach, eksamineret psykoterapeut og hypnoterapeut. Benytter gestaltterapi. Tilbyder terapi indenfor bearbejdelse af sorg, angst, lavt selvværd, depression, personlig udvikling mv.Der tilbydes hjælp til private såvel som firma aftaler.Jill Holst Terapi & Coaching er beliggende i det indre København..
1
4,0
 Stem
Kinesiologi & livscoaching i Svendborg

Kinesiologi & livscoaching i Svendborg

I Kinesis Center tilbyder jeg med bl.a. kinesiologi og livscoaching almindelige afbalanceringer, men også hjælp til personlig og spirituel udvikling.
Såvel enkeltpersoner som grupper er velkomne. Det er også muligt at afholde homeparties, hvor processen foregår under private former hjemme hos dig, hvor du har inviteret andre interesserede.
Foredrag er også en mulighed..
5
4,4
 Stem
Levlykkeligt.dk

Levlykkeligt.dk

På levlykkeligt.dk skaber du eller din virksomhed en personlig fortælling om hvad du/I brænder for og tilbyder.
Bestem selv hvornår du/I vil i fokus: måske er et kursus, en ny behandlingsform eller et nyt produkt undervejs.
Vi tror på at åben og givende kommunikation er fremtiden. Både indenfor og på tværs af faggrænser. Vi vil gøre alt for at LevLykkeligt.dk forbliver et nærende og styrkende inspirationsforum.
11
1,4
 Stem
Michael Kold

Michael Kold

Michael Kolds blog er en blog om coaching, NLP og successtrategier. Her finder du også anmeldelser, der henvender sig til dem, der har interesse for personlig udvikling.

På hjemmesiden finder du også en beskrivelse af de kurser og uddannelser, han afholder indenfor coaching og NLP..
5
4,0
 Stem
nu-coaching.dk - Skab forandring i nuet

nu-coaching.dk - Skab forandring i nuet

Mit firma hedder NU-coaching fordi jeg arbejder efter filosofien at al forandring foregår i nuet. (Det kan du læse mere om på min hjemmeside)
Med ID-lifecoaching er der fokus på forandring. Jeg har ikke et trick i baghånden, der løser alle problemer.
Men jeg har en masse værktøjer og teknikker, som kan hjælpe dig til i første omgang at identificere nogle bagvedliggende bevæggrunde for dine handlinger, for derefter at hj.
0
0,0
 Stem
Parterapi i Aabenraa

Parterapi i Aabenraa

Kerneliv tilbyder parterapi, familieterapi og individuel terapi til alle mennesker i nærheden af Aabenraa. På vores hjemmeside kan du frit og diskret bestille en tid til din eller jeres samtale. Du / I har mulighed for at komme til hurtigt, så klik forbi allerede idag.
6
3,5
 Stem
Personlig Coaching v. Anders Rønnau

Personlig Coaching v. Anders Rønnau

Din Personlige coach. Få styr på personlige problemer og udfordringer - og få mere overskud, glæde og nærvær i dit liv.
Personlig og professionel coaching ved NLP Coach Anders Rønnau, der er internationalt certificeret..
4
3,8
 Stem
Personlig udvikling

Personlig udvikling

Lider du af stress? Er du midt i et livs krise, og har svært ved at finde motivation?
Eller ønsker du blot personlig udvikling om det er så er i privatlivet eller i erhvervet, ja så kan HumanUpgrade hjælpe dig via professionel coaching.
Er du interesseret, så kig ind på vores hjemmeside og se hvad vi har at tilbyde!.