tilmeld link

Helse -» Terapi

Samlet kategori for terapi af forskellige former. Da området indenfor Terapi er så stort har jeg fundet det nødvendigt med en samlet kategori for disse sider.
10
3,8
 Stem
Afel psykoterapi

Afel psykoterapi

AFEL psykoterapi tilbyder samtaleterapi og behandling.
Få øget personlig udvikling, selvindsigt og selvforståelse og få større personlig gennemslagskraft og mere livsglæde.

Behandling af bl.a. stress, depression, samlivsproblemer, angst, sorg, livskriser, trished og lavt selvværd..
5
4,0
 Stem
Angst og Depression

Angst og Depression

Tankefeltterapi er en unik behandlingsform. Man kan med denne metode gå direkte ind og behandle på negative, ubehagelige følelser og lidelser - bl.a. angst og depression.

Der sker det under behandlingen, at de impulser, der går til hjernen og får hjernen til at udløse et følesesmæssigt ubehag, forsvinder.

Når de forsvinder, er der ikke længere noget der udløser følelsen. Dette sker typisk over et forl&os.
1
4,0
 Stem
Dinfysioterapeut

Dinfysioterapeut

Dinfysioterapeut.dk er en specialklinik for ryg, nakke og skuldre. Klinikken har aut. fysioterapeuter, akupunktører og massører. Dinfysioterapeut.dk er den lokale forhandler af MBT sko i Esbjerg området..
7
4,1
 Stem
Edens Have - tantra terapi

Edens Have - tantra terapi

Edens Have er et nyt og eksklusivt tantra terapi sted i Nyhavn, København. Vi tilbyder tantra massage og terapi til mænd, kvinder og par.

Gennem tantra terapi kan du få nogle effektive redskaber til hurtig personlig udvikling.

Vi arbejder ud fra tantriske principper om det maskuline og det feminine og hvordan tiltrækningen kan øges imellem de to..
4
4,0
 Stem
ID Guiden

ID Guiden

ID Guiden er en samling af annoncer med information om ID relaterede emner.

Du kan her finde psykoterapeuter, coaches, uddannelser og kurser som bygger på ID konceptet ved kursusstedet ID Academy ved psykoterapeut og forfatter, Ole Vadum Dahl.

Find en behandler i dit område eller find behandlere som laver gruppeterapi eller parterapi. Som noget ekstra kan du også finde ID studerende som giver træningsterapi eller træningscoaching.

ID Koncepte.
4
4,0
 Stem
Kender du til at samtalen altid ender i skænderi

Kender du til at samtalen altid ender i skænderi

Psykoterapeut Pia Bjerregaard hjælper folk igennem stress, skilsmisse, kriser og konflikter i livet.
Pia Bjerregaard er uddannet psykoterapeut, gestalt- og kropsterapeut og har stor erfaring med individuelterapi, parterapi, familieterapi og gruppeterapi.

Har du brug for at komme videre med dit liv på den ene eller anden måde så kontakt Psykoterapeut Pia Bjerregaard der har base i Holbæk..
2
3,5
 Stem
Kognitiv Praksis

Kognitiv Praksis

Jeg har arbejdet med mennesker i 30 år på forskellige institutioner b. la. familieværksteder, socialforvaltninger, børnehjem og PPR (Pædagogisk/Psykologisk Rådgivning).

Her har jeg både arbejdet med parterapi og kognitiv terapi. De sidste 10 år har jeg ved siden af mit faste arbejde, haft egen praksis hvor jeg fortrinsvis har beskæftiget mig med parterapi og kognitiv terapi..
2
4,0
 Stem
Krsaa - Psykologisk konsulent

Krsaa - Psykologisk konsulent

Autoriseret psykolog tilbyder psykoterapi, parterapi og konfliktmægling. Du kan få motivationen tilbage og karrieren på sporet.

Du kan gennem en psykologisk afklaring nå frem til en bedre udnyttelse af personlige ressourcer. Børnenes problemer starter næsten altid i parforholdet.
Derfor er parterapi en mulighed hvis dit barn har problemer i skolen. Det giver et bedre familieliv i det hele taget hvis parforholdet er afklaret..
10
3,9
 Stem
Onlinepsykoterapi.dk - Psykoterapi for par og individuelle - København

Onlinepsykoterapi.dk - Psykoterapi for par og individuelle - København

Oplever du stress, depression, angst, sorg ell.a.? Har du problemer i dit parforhold? Og har du behov for en samtalepartner, som kan være der med dig når du har tid og uden at du behøver at tage hjemmefra?

Onlinepsykoterapi.dk tilbyder dig kontakt med professionelle psykoterapeuter. Vi arbejder online via Skype og webcam.
Det er enkelt, trygt og bekvemt:
- Du vælger en terapeut fra forsiden
- Du bestiller en tid via terapeutens kalender eller ringer t.
1
4,0
 Stem
Parterapeut Niels Rom Andersen

Parterapeut Niels Rom Andersen

Jeg hedder Niels Rom, og tilbyder individual- og parterapi. Baggrunden for henvendelse kan eksempelvis være parforholdsproblemer, eksistentielle problemstillinger, sygdom, mistrivsel, livskrise eller ønsket om at få mere retning eller glæde i sit liv.Jeg har i over 20 år arbejdet med samtaleterapi.Ved siden af min praksis har jeg siden 1999 været leder af Skandinaviens største frivillige åbne kriserådgivningscenter. Foruden mine egne klientforløb består mit arbejde her i undervisning og supervis.
6
4,3
 Stem
Parterapi og terapi i Haderslev og Tistrup

Parterapi og terapi i Haderslev og Tistrup

Erfaren og veluddannet parterapeut tilbyder parterapi i trygge omgivelser. Konsultation i både Haderslev og Tistrup.

Jeg arbejder med imagoterapi som er en kommunikationsform der styrker kontakten imellem parterne.
Jeg tilbyder parterapi, hvor I arbejder med jeres relation, og hvordan I kan udvikle parforholdet. Det kan være, I har en krise, som I ønsker at komme ud af, eller det kan være, at I ønsker at gøre et godt forhold endnu bedre.
4
4,0
 Stem
Pressense

Pressense

Pressence tilbyder ID-psykoterapi og coaching. Som terapeut hjælper jeg dig til at øge din evne til nærvær og tilstedeværelse i nuet, at skærpe kontakten til dit autentiske selv samt at mærke og rumme dine følelser med større forståelse og accept.
Praksis i København og Nordsjælland v/ Mette Rosenvel.
1
4,0
 Stem
Psykoterapeut Uddannelse København - PUC-Kbh.dk

Psykoterapeut Uddannelse København - PUC-Kbh.dk

Tag en Godkendt Psykoterapeut Uddannelse med Psykoterapeutisk Uddannelses Center i København. Vi har Uddannet Psykoterapeuter siden 1991 og opfylder alle de 12 vejledende kvalitetskriterier som social, sundheds og indenrigsministeriet udarbejdede i 2004..
3
3,3
 Stem
Psykoterapi i Ribe

Psykoterapi i Ribe

Lise Jensen er psykoterapeut og tilbyder psykoterapi samt krop-psykoterapi i Ribe. Find alle oplysninger om tid og sted, priser og Lise erfaring på hjemmesiden.
Der kan være mange grunde til at hente assistence hos en erfaren psykoterapeut:: Stress, Vanskeligheder i tætte relationer, Angst eller Anspændthed.
0
0,0
 Stem
Psykoterapi online. Therapion.com

Psykoterapi online. Therapion.com

Therapion.com er en netportal, som tilbyder psykoterapi online i både dag og aftentimerne.
Vi har flere terapeuter och psykologer tilknyttet portalen, således at du får en bred mulighed for at vælge netop den specialist, som du har lyst til at snakke med..
4
4,0
 Stem
Psykoterapi Varde - Esbjerg

Psykoterapi Varde - Esbjerg

Psykoterapi Varde/Esbjerg v. psykoterapeut MPF Jane Bykær tilbyder psykoterapi til børn, unge og voksne og parterapi til par.

Jane Bykær har konsulentspeciale i Udsatte børn og unge og tilbyder supervision, temadage, personaletræning, kurser, foredrag, etikanalyse, særlige forløb der aftales med det enkelte sted med henblik på at tilgode aktuelle behov..
6
4,0
 Stem
Psykoterapi ved Cecilia Lundholm

Psykoterapi ved Cecilia Lundholm

Cecilia Lundholm tilbyder terapi og parterapi. Har du problemer i dit forhold og har brug for at komme videre ?
Det kan være i kommunikationen, i nærvær og tillid eller seksuelle problemer.

TILBYDER GRUPPETERAPI FOR OVERVÆGTIGE OG OVERSPISERE-Arbejde dig ud af din overspisning og få mere kontroll over maden og vægten !.
6
3,8
 Stem
Samtaleterapeut Kristina Hermann

Samtaleterapeut Kristina Hermann

Samtaleterapeut Kristina Hermann har mange års speciale indenfor samtaleterapi, familieterapi, parterapi, hjælp til misbrugsproblemer og pårørende heraf.

Derudover yder hun også hjælp til mennesker med selvværdsproblemer.
Kristina yder effektiv hjælp og behandling for både voksne, unge, børn og hele familier, fra hendes praksis lokalt i Århus Centrum..
5
3,8
 Stem
Samtaleterapi hos Psykoterapeut Mette Girsel Gjerløv

Samtaleterapi hos Psykoterapeut Mette Girsel Gjerløv

Alle vil på et eller andet tidspunkt i deres liv opleve en personlig livskrise - og nogle gange kan det være nødvendigt at få hjælp til at komme videre i livet med følelserne og selvværdet i behold.

Samtaleterapi/psykoterapi kan hjælpe dig til at finde vej og se handlemuligheder i det tankemæssige og følelsesmæssige kaos, der tit følger i kølvandet på livskriser.

Et terapiforløb vil hj.
8
3,9
 Stem
Sensetik Instituttet - terapi og uddannelse

Sensetik Instituttet - terapi og uddannelse

Sensetik terapi er en videnskabelig funderet terapi.

At mærke foregår med og i kroppen og Sensetik terapi er en kropsterapi, Det er en meget omhyggelig, grundig og konsekvent terapiform. hvor igennem man kan blive stadig bedre og bedre kvalificeret til at være i ærlig og ægte kontakt med andre mennesker og til at træffe valg og handle i overensstemmelse med sig selv.

I Sensetik terapi arbejder vi med at mærke. De små og store psykologiske problemer vi allesammen kæmper med, har r.