tilmeld link

Helse -» Førstehjælp

Her kan du finde websites om emnet Førstehjælp. Vi samler uddannelses og kursus steder som kan hjælpe med den generelle førstehjælp og tips omkring fx. hjertestarter, aflåst sideleje mv.
5
4,2
 Stem
aed-hjertestarter.dk

aed-hjertestarter.dk

aed hjertestarter er godkendt under de skrappest krav der stilles til håndtering af hjerteapperater.

Vi udbyder hjertestarter kurser i hele Danmark og du kan tilmelde din virksomhed eller registrer dig som privat person gratis på aed-hjertestarter.dk

Har du tekniske eller relevante spørgsmål til os, så ring endelig.
2
4,0
 Stem
Aktiv Førstehjælp

Aktiv Førstehjælp

Hvis du og dit firma har brug for at lære nyt eller få genopfrisket tidligere kurser i førstehjælp, kan Aktiv Førstehjælp tilbyde Jer et alsidigt kursusudbud inden for livreddende hjælp.

Sammen finder vi ud af, hvilke moduler, der bedst dækker Jeres behov, og vi sammensætter undervisningen efter Jeres ønsker.

Hos Aktiv Førstehjælp underviser godkendte instruktører i overensstemmelse med Dansk F&osl.
14
3,4
 Stem
Cardiocare Scandinavia

Cardiocare Scandinavia

Cardiocare Scandinavia A/S er en del af Matric A/S som er importør af en lang række elektroniske produkter siden 1985.

Cardiocare Scandinavia blev stiftet i 2009 idet vi så at behovet for sikkerhed på arbejdspladser, idrætsklubber, ældre foreninger mm. var i en stigende trend og vi satte os for at sørge for at hjertestartere kunne forhandles til en rimelig pris som gør det muligt at få endnu større udbredelse af disse livsvigtige produkter..
13
4,2
 Stem
førstehjælp.nu

førstehjælp.nu

Tilbyder førstehjælpskurser og -foredrag til virksomheder, foreninger og privatpersoner.
Instruktør og kurser er godkendte af Dansk Førstehjælpsråd og lever op til kravene fra European Resucitation Council.
Jeg yder desuden rådgivning vedr. produktudvikling og salg af præhospitale produkter til redningstjenester, politi og forsvar..
5
4,6
 Stem
Livredningskurser

Livredningskurser

Livningskurser tilbyder et bredt spektrum af - Førstehjælpskurser - Livredningskurser med fokus på sikkerhed ved vandaktiviteter i svømmehaller og vandlande - Rådgivning og salg af hjertestartere - Privat svømmeundervisning i hele landet.

Da vi rekruttere blandt de bedste instruktører og livredningsdommere i landet kan vi løfte selv de største opgaver i en høj kvalitet..
7
3,7
 Stem
Paratum - førstehjælp

Paratum - førstehjælp

På websiden kan du læse alt om førstehjælp. Du kan fx læse om førstehjælp i Danmark, undervisning i førstehjælp og hjertestarter. På websiden kan du også læse landsdækkende nyheder om førstehjælp..
1
4,0
 Stem
Sundhedspartnerdk.dk

Sundhedspartnerdk.dk

Professionelle kurser i førstehjælp og genoplivning med hjertestartere til arbejdspladsen, idrætsforeningen eller sportshallen. Salg og service af IPAD NF-1200 hjertestartere - AED (Automatiske Eksterne Defibrillatorer).

Vi yder 100 % tilfredshedsgaranti på dit kursus i førstehjælp eller Genoplivning med hjertestartere. Er du ikke tilfreds er dit kursus gratis. Bedre bliver det vist ikke.

Vores instruktører er uddannet førstehjælpsinstruktører, godkendt af Dansk Førstehjælpsråd og .
3
3,7
 Stem
Traumalab træningsudstyr til førstehjælp

Traumalab træningsudstyr til førstehjælp

Traumalab laver træningsudstyr til førstehjælp. giver mulighed for langt mere praktisk orienteret samt visuel undervisning.
Udstyr til træning i Førstehjælp- Traumalab.