tilmeld link

Helse -» Behandlere


Du kan finde behandlere inden for mange forskellige grene her. Dog har de alle hovedtemaet - Helse. Du kan finde hypnotisør, RAB-behandlere, massage mv.

AlbaHus.dk

AlbaHus.dk

AlbaHus yder anonym rådgivning og psykologisk behandling samt formidler faglig viden om seksuelle overgreb.
AlbaHus arbejder for at minimere forekomsten af seksuelle overgreb mod børn i det danske samfund ved at yde rådgivning og behandling til alle parter, der direkte eller indirekte berøres, når et seksuelt overgreb finder sted..
Bandagist - Butikken

Bandagist - Butikken

Bandagist - Butikken er en nystartet dansk virksomhed, der har fødder, og fodrelaterede problemer som speciale.
Vores primære mål er at finde årsagen til smerter i fod, knæ, hofte og ryg, og når den er fundet, vælger vi den optimale løsning i overensstemmelse med dig.
Bandagist - Butikken henvender sig til friske og handicappede i alle aldre, men også elitesports folk og motionister, kan vi hjælpe. Derfor indgår Sport &a.
Behandling med Orkisol pakker | Liss.dk

Behandling med Orkisol pakker | Liss.dk

Liss laver behandlinger med Orkisol Pakker, for private og firmaer der ønsker positive følelser.
Holder også foredrag om følelser og samarbejde, samt afholder kurser og heldags senminarer. Behandling med Orkisol Pakker er en unik behandlingsmetode..
Biofeedback klinikken

Biofeedback klinikken

Biofeedback klinikken behandler f.eks. Piskesmæld, Vinter depression, smertebehandling, ryg smerter, rygestop.

Vi holder virksomheds og aftenskole kurser bl.a. Ryg Boot Camp, Kend din krop. Hjernen som styre alle kroppens funktioner, kan pågrund af forskellige traumer, skader, oplevelser, få forskellige fejl informationer fra kroppen, hvilket gør at hjernen simpelthen blokerer området. Desværre gør det at kroppens normale selvhealende process i.
Bodycare-randers.dk

Bodycare-randers.dk

BodyCare - en verden af velvære.
Wellness bølgen ruller ind over Danmark, flere og flere bliver bevidste om effekten af en dag med forkælelse.
Ønsker du at forkæle dig selv, eller én du holder af? så prøv vore behandlinger eller giv et GAVEKORT.
Hos BodyCare finder du en unik kombination af skønheds- og velværebehandlinger. Vi lægger vægt på god tid, personlig vejledning, og vi behandler både m&a.
BodyEssence Instituttet

BodyEssence Instituttet

BodyEssence Instituttet tilbyder behandling, psyko-spirituel træning, supervision og efteruddannelse.
Basis er blid kropsterapeutisk psykoterapi kaldet BodyEssence Re-sourcing Therapy.
Leder er psykolog Henrik Juul.
Center for Klassisk Homøopati - AudeSapere.dk

Center for Klassisk Homøopati - AudeSapere.dk

Menneskets organisme manifesterer forskellige symptomer ikke blot for at genere os. Sygdom er kroppens budskab til os om, at der er en form for disharmoni inden for organismen. Som praktiserende homøopat er mit højeste mål at (gen)skabe en naturlig BALANCE i din organisme på den blideste og mest effektive made. Aude Sapere betyder direkte oversat fra latin ”ar turde vide”. Dette er kernen i mit arbejde: at samle viden om dig som menneske – om din fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstand – s.
Clairvoyant Rådgiver Dortea Berg-Jensen

Clairvoyant Rådgiver Dortea Berg-Jensen

Clairvoyant Rådgiver, Dortea Berg-Jensen, indehaver af Bioklinik på Fanø.
Tilbyder Clairvoyancer, Coaching, Supervision samt behandlinger med Healing, energimassage og homøopatisk antroposofisk medicin.
Udbyder ligeledes Kuser i Claivoyance og afholder foredrag. Se mere på min hjemmeside dortea.dk.
Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati er en faglig organisation for professionelle klassiske homøopater i Danmark.
Læs mere om klassisk homøopati. Her finder du ogå en officiel henvisningsliste til klassiske homøopater MDSKH.
Alle klassiske homøopater MDSKH har en af DSKH godkendt faglig uddannelse..
Demant Kiropraktik

Demant Kiropraktik

Din kiropraktor er specialist i diagnosticering, behandling og forebyggelse af forstyrrelser i kroppens led og muskler og deres påvirkning af nervesystemet.
Vi hjælper dig hvis du får ondt i ryg, led eller muskler..
Dorte Brander

Dorte Brander

Dorte Brander, Velværehuset, Roskildevej 17A, 3600 Frederikssund, telefon: 2342 5544. Jeg kan tilbyde dig følgende behandlingsformer:
Psykoterapi/Gestaltterapi, Kranio-Sakral Terapi til børn og voksne, Healingsmassage og forældresamtaler..
Elisabethhuset

Elisabethhuset

Elisabethhuset i Bælum, nordjylland tilbyder familie- og parterapi, og der er desuden mulighed for afstressning og velvære i forkælelseshuset.
Elisabethhuset Forkælese og velvære, er et rækkehus indrettet i bedste kvalitet, og hvor grundidéen er, at du lejer hele huset og kun er sammen med de mennesker, du selv ønsker at være sammen med..
Fodpleje i Bramming

Fodpleje i Bramming

Forkæl dig selv og dine FØDDER. Fødderne skal bære os livet igennem.
Vi er afhængig af dem hver eneste dag. Derfor er der vigtigt At vi holder vores fødder i så god stand som mulig.
Fodpleje er en grundig behandling af fødder der har hård hud, revner i hælene, problemer med neglene eller ligtorne.
Fodpleje er også for livsnydere der gerne vil vedligeholde kroppen eller bare forkæle sig selv.
FYSerhverv

FYSerhverv

FYSerhverv er landsdækkende og servicerer virksomheder i forebyggende, behandlende og sundhedsfremmende aktiviteter og arbejds­forhold direkte på arbejdspladsen.

Vi arbejder med mennesker og sætter en ære i at give vores kunder en uvildig og uafhængig professionelt service - med glimt i øjet og blik for det "hele menneske".

Alle vores medarbejdere er autoriserede og engagerede fysiotera­peuter med stor erfaring fra sundhedsvæsene.
Fysiopunkt - Fysioterapi & Idrætsklinik

Fysiopunkt - Fysioterapi & Idrætsklinik

Fysioterpi & Idrætsklnik i Odense C. Vi er specialiseret i behandling af idrætsskader samt smerter i bevægeapparatet, som eks. ryg, nakke, knæ, skuldre m.m.

Vi starter med en grundig undersøgelse for at finde frem til problemet, og sammensætter derefter behandlingen der ofte er en kombination af manuel behandling, øvelser og information..
Healthnetwork

Healthnetwork

Netværket omfatter en række innovative brancheorganisationer, der alle er godkendte af Sundhedsstyrelsen til at registrere de behandlere, der kan komme i betragtning, jvf. ”Lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere - lov nr. 351 af 19.05.2004”. Organisationerne er med i netværket, med ønske om at engagere sig i et fremadrettet samarbejde med ét klart fælles mål; ”at sætte brugerne i centrum&r.
Indrestyrke.nu

Indrestyrke.nu

Styrk dit helbred - på flere forskellige måder ! I klinikken i Malling behandler jeg ubalancer som hormonelle forstyrrelser, fordøjelsesproblemer, angst, stress og rygestop med øreakupunktur.

Via en posturologisk undersøgelse ser jeg om der er skævheder i din stående stilling og retter dem, så kroppens selvhelbredende system virker optimalt.

Du vil desuden altid blive vejledt ernæringsmæssigt ud fra dine problemer.
Jægerfod fodterapi fodbehandling i Virum Lyngby

Jægerfod fodterapi fodbehandling i Virum Lyngby

Hvorfor os: Vores behandlings form som fodterapeuter er en del af sundhedsvæsnet, og bruges til at forebygge og helbrede alle former for fodproblemer.

Formålet med fodbehandlingen er at afhjælpe/forebygge problemer såsom irritationer til daglige lidelser pga. fodsygdomme, og skabe velvære.

Vores behandlinger starter med et fodbad, og der vil løbende blive givet råd og vejledning i den daglige pleje af fødderne.

Der afslutt.
Kiropraktisk klinik i Lyngby

Kiropraktisk klinik i Lyngby

Stor moderne klinik i Lyngby med mange behandlingstilbud og egne integrerede trænings faciliteter. Behandling af sportsskader, arbejdsskader, piskesmæld, hold i ryg og nakke, hovedpine og migræne, lidelser i forbindelse med svangerskab. Speciale i behandling af børn med bl a. kolik. Har eget moderne digitalt røntgen anlæg..
Kiropraktor - Axeltorv

Kiropraktor - Axeltorv

Behandling for alle lidelser i bevægeapparatet hos danskuddannede kiropraktorer. Klinikken ligger i centrum af København, og vi kan tilbyde tid samme dag eller senest dagen efter henvendelse.
Besøg vores hjemmeside for ydereligere oplysninger.