tilmeld link

Helse -» Behandlere

Du kan finde behandlere inden for mange forskellige grene her. Dog har de alle hovedtemaet - Helse. Du kan finde hypnotisør, RAB-behandlere, massage mv.
0
0,0
 Stem
Agaten

Agaten

Jeg hedder Eila Jensen og jeg har i rigtig mange år interesseret mig for det alternative. Hele konceptet med at vi er en del af universet og at krop og sjæl hænger sammen har altid været naturligt for mig.I 2007 stiftede jeg bekendskab med Reiki Healing, læste en masse bøger som også førte mig til Chakra systemet. Reiki Healingen er bygget op om Chakra systemet og jeg bestemte mig for, at tage uddannelsen som Reiki Healer og er nu Reiki Master.Jeg har siden 2010 lavet smykker og hen af vejen kom.
6
3,8
 Stem
Bandagist - Butikken

Bandagist - Butikken

Bandagist - Butikken er en nystartet dansk virksomhed, der har fødder, og fodrelaterede problemer som speciale.
Vores primære mål er at finde årsagen til smerter i fod, knæ, hofte og ryg, og når den er fundet, vælger vi den optimale løsning i overensstemmelse med dig.
Bandagist - Butikken henvender sig til friske og handicappede i alle aldre, men også elitesports folk og motionister, kan vi hjælpe. Derfor indgår Sport &a.
9
3,7
 Stem
Behandling med Orkisol pakker | Liss.dk

Behandling med Orkisol pakker | Liss.dk

Liss laver behandlinger med Orkisol Pakker, for private og firmaer der ønsker positive følelser.
Holder også foredrag om følelser og samarbejde, samt afholder kurser og heldags senminarer. Behandling med Orkisol Pakker er en unik behandlingsmetode..
11
4,4
 Stem
Biofeedback klinikken

Biofeedback klinikken

Biofeedback klinikken behandler f.eks. Piskesmæld, Vinter depression, smertebehandling, ryg smerter, rygestop.

Vi holder virksomheds og aftenskole kurser bl.a. Ryg Boot Camp, Kend din krop. Hjernen som styre alle kroppens funktioner, kan pågrund af forskellige traumer, skader, oplevelser, få forskellige fejl informationer fra kroppen, hvilket gør at hjernen simpelthen blokerer området. Desværre gør det at kroppens normale selvhealende process i.
0
0,0
 Stem
Body All Mind Uddannelse

Body All Mind Uddannelse

På Body All Mind uddannelsen vil du få undervisere, der selv har erfaring inden for kropsterapi og arbejder med deres område til dagligt. Hvis du har lyst til at arbejde med mennesker og gøre en personlig forskel for dine klienter og dig selv, så kan Body All Mind uddannelsen give dig de rigtige værktøjer og teknikker, der gør dig til en god behandler. Skolen ligger i København, og undervisningen tager to år at gennemføre. Vi glæder os til at undervise dig i at blive den bedste behandler..
0
0,0
 Stem
Body restart

Body restart

Et moderne behandlings- og sundheds hus, som udfører professionel, alternativ behandling og konsultation. Både forskellige former for behandlinger og træningsformer som yoga og meditation, men også uddannelser og kurser omring body restart og Body SDS i København.
18
3,9
 Stem
Bodycare-randers.dk

Bodycare-randers.dk

BodyCare - en verden af velvære.
Wellness bølgen ruller ind over Danmark, flere og flere bliver bevidste om effekten af en dag med forkælelse.
Ønsker du at forkæle dig selv, eller én du holder af? så prøv vore behandlinger eller giv et GAVEKORT.
Hos BodyCare finder du en unik kombination af skønheds- og velværebehandlinger. Vi lægger vægt på god tid, personlig vejledning, og vi behandler både m&a.
0
0,0
 Stem
Copenhagen Physio

Copenhagen Physio

Copenhagen Physio er ejet og bestyret af Lars Nielsen og klinikken ligger i Valby. Det er vigtigt for Copenhagen Physio at sikre deres patienter en grundig, nærværende og tryg behandling, derfor tager Lars sig god tid til at lytte til hver enkelte patient og deres skade..
6
3,8
 Stem
Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati er en faglig organisation for professionelle klassiske homøopater i Danmark.
Læs mere om klassisk homøopati. Her finder du ogå en officiel henvisningsliste til klassiske homøopater MDSKH.
Alle klassiske homøopater MDSKH har en af DSKH godkendt faglig uddannelse..
5
3,6
 Stem
Demant Kiropraktik

Demant Kiropraktik

Din kiropraktor er specialist i diagnosticering, behandling og forebyggelse af forstyrrelser i kroppens led og muskler og deres påvirkning af nervesystemet.
Vi hjælper dig hvis du får ondt i ryg, led eller muskler..
8
3,5
 Stem
Dorte Brander

Dorte Brander

Dorte Brander, Velværehuset, Roskildevej 17A, 3600 Frederikssund, telefon: 2342 5544. Jeg kan tilbyde dig følgende behandlingsformer:
Psykoterapi/Gestaltterapi, Kranio-Sakral Terapi til børn og voksne, Healingsmassage og forældresamtaler..
0
0,0
 Stem
DUCAS Dansk Ultralyd Center v/Søren Hancke

DUCAS Dansk Ultralyd Center v/Søren Hancke

DUCAS er ejet og etablerede af Søren Hancke, som altid har være i branchen inden for ultralyd og er uddannet inden for flere specialer. Han etablerede den private ultralydsklinik helt tilbage i 1996 og var dermed den første i Danmark til at etablere en privat én af slagsen. Klinikken har beliggenhed i Charlottenlund, tæt på København, hvor Søren Hancke er specialist i mammadiagnostik, urologi, kirurgi, endokrinologi, intern medicin, gynækologi, gastroenterologi og pædiatri. Besøg DUCAS' hjemmesi.
7
3,3
 Stem
Elisabethhuset

Elisabethhuset

Elisabethhuset i Bælum, nordjylland tilbyder familie- og parterapi, og der er desuden mulighed for afstressning og velvære i forkælelseshuset.
Elisabethhuset Forkælese og velvære, er et rækkehus indrettet i bedste kvalitet, og hvor grundidéen er, at du lejer hele huset og kun er sammen med de mennesker, du selv ønsker at være sammen med..
0
0,0
 Stem
Fodplejeklinikken

Fodplejeklinikken

Behandling af:* ligtorne - hård hud og revnede hæle* nedgroede negle * negle/fodsvamp* negleklipning, slibning og rensning* fodbade/fodmassage* forebyggende behandling* peelingHUSK KLINIKKENS PAR-RABAT Efter lov om helbredstillæg kan førtids- og folkepensionister, opnå tilskud til fodpleje på op til 85 %. Klinikken hjælper gerne med ansøgningen og er godkendt til kommunale tilskudsordninger.Fodbehandling i eget hjem, på aktivitetscentre, på plejehjem, hospital, bosteder og andre institutionerGav.
0
0,0
 Stem
Fodplejer og fodbehandling Odense

Fodplejer og fodbehandling Odense

Fodbehandling-Odense.dkPå siden www.fodbehandling-odense.dk finder du hurtigt og nemt en lokal forplejer til fodbehandling i Odense. Fodbehandling kan bl.a. bestå i rens og klip af negle, dejligt fodbad, rens og pleje af neglebånd, fodmassage, behandling af nedgroede negle mm.Du kan kontakte din fodplejer i Odense direkte på siden, eller klikke ind på den enkelte fodplejers egen hjemmeside og læse mere..
0
0,0
 Stem
Funktionel Fysioterapi i Odense

Funktionel Fysioterapi i Odense

Funktionel Fysioterapi huser i dag 4 ansatte med flere uddannelse og kurser i bagagen. Vi er altid velforberedte og tilbyder alle fysioterapeutiske behandlinger, samt akupunktur og holdtræning. Vi er til dagligt at finde på vores 2 klinikker i Odense, hvor vi bestræber os på, at være innovative og holde et højt fagligt niveau.Hos os er du altid garanteret en seriøs og velplanlagt behandling. Vi glæder os til at se dig i en af klinikkerne..
5
4,0
 Stem
FYSerhverv

FYSerhverv

FYSerhverv er landsdækkende og servicerer virksomheder i forebyggende, behandlende og sundhedsfremmende aktiviteter og arbejds­forhold direkte på arbejdspladsen.

Vi arbejder med mennesker og sætter en ære i at give vores kunder en uvildig og uafhængig professionelt service - med glimt i øjet og blik for det "hele menneske".

Alle vores medarbejdere er autoriserede og engagerede fysiotera­peuter med stor erfaring fra sundhedsvæsenet, privat praksis og idræts verdenen. FYSerhverv ha.
0
0,0
 Stem
Fysioman

Fysioman

hos Fysioman er vores fokus på manuel fysioterapi og vi sørger for du kommer hjem med mere end blot træningsøvelser. vi kombinere vores behandlinger således at du får den bedste behandling, uden ekstra gebyre. vi tilbyder fysioterapi, massage, akupunktur, cupping. .
0
0,0
 Stem
Fysioterapeut Vejen - Brørup Fysioterapi ApS

Fysioterapeut Vejen - Brørup Fysioterapi ApS

Har du ryg eller muskel smerter, så er vi en professionel fysioterapeut klinik i Vejen som kan hjælpe. Vores behandlere har alle mange års erfaring, samt en god uddannelse bag sig. Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, eller du kan læse mere på vores hjemmeside..
1
4,0
 Stem
Fysioterapi Nordvest

Fysioterapi Nordvest

Fysioterapi Nordvest tilbyder forskellige former inden for både fysioterapi og træning.Fælles for alt hvad vi tilbyder er et altid højt fagligt niveau, som vi i øvrigt løbende opdaterer med den nyeste viden på hvert område. Vores behandlere er eksperter i fysioterapi og lige meget hvad, du leder efter har vi en fysioterapeut, der kan hjælpe dig. På nuværende tidspunkt er vi nemlig 13 behandlere.Vores klienter er både ældre og unge fra hele Storkøbenhavn samt København. Især fra lokalområdet får .