tilmeld link

Helse -» Behandlere

FYSerhverv

FYSerhverv er landsdækkende og servicerer virksomheder i forebyggende, behandlende og sundhedsfremmende aktiviteter og arbejds­forhold direkte på arbejdspladsen.

Vi arbejder med mennesker og sætter en ære i at give vores kunder en uvildig og uafhængig professionelt service - med glimt i øjet og blik for det "hele menneske".

Alle vores medarbejdere er autoriserede og engagerede fysiotera­peuter med stor erfaring fra sundhedsvæsenet, privat praksis og idræts verdenen. FYSerhverv har erfaringer med kunder i hele landet fra vidt forskellige brancher.


Søgeord: apv, fysioterapi, ergonomi, erhverv, behandling
Tilføjet d.
Kategori: Helse » Behandlere
Vurderet: FYSerhverv
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 5 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

5
4,0
Stemmer:FYSerhverv Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: FYSerhverv
Dit Navn:
Validering: 8 + 6 =
Kommentar:Relaterede links:

Copenhagen Physio


Copenhagen Physio er ejet og bestyret af Lars Nielsen og klinikken ligger i Valby. Det er vigtigt for Copenhagen Physio at sikre deres patienter en grundig, nær

Noerreport.com Akupunktur v/Susanne Suenson


Noerreport.com akupunktur tlf. 23 46 60 05 I København centrum ved Nørreport station og Metro. Man skal have det godt. Slip af med smerter og symptomer.
Aku

Stevns Behandlernet


Denne sammenslutning af behandlere på Stevns. Ønsker at udbrede kendskabet til de utroligt mange forskellige behandlingsformer i kommunen. så