tilmeld link

Helse -» Handicap

Find genveje til hjemmesider om diverse handicap og om at have et handicap. Desuden foreninger og andre portaler for handicappet.
101
3,9
 Stem
Autisme - Vores historie

Autisme - Vores historie TopLink

Om at være forældre til et barn med autisme, Valg af behandling. hvordan sikres et værdigt liv. Etik omkring autismebehandling.
ABA behandling og brug af funktionel medicin. Beskrivelse af Rasmus's udvikling efterhånden som behandlingen skrider frem..
10
3,6
 Stem
Asperger DK

Asperger DK

Aspergers syndrom er en meget udbredt for autisme, der rammer mange normaltbegavede og som er i voldsom vækst. Læs mere om dette neurale handicap på dansk..
2
4,0
 Stem
BandaGisten Forssling & Co - Sorø

BandaGisten Forssling & Co - Sorø

Går du rundt med ortopædiske skavanker? Så kan BandaGisten Forssling & Co. A/S helt sikkert hjælpe dig. Vi er specialister i, at vurdere dit problem, uanset hvor i kroppen du har det. Vi tilbyder også fremstilling af proteser og bandager.
Klik dig ind på vores hjemmesiden hvor du finder vores adresser og kontaktoplysninger til vores fem klinikker over hele Sjælland..
6
3,7
 Stem
Handicap.dk

Handicap.dk

De Samvirkende Invalideorganisationer (DSI) er handicapbevægelsens paraplyorganisation. På vores hjemmeside kan du læse om handicappolitik.
4
3,5
 Stem
Handicaphjælpemidler - Søllested Hjælpemidler

Handicaphjælpemidler - Søllested Hjælpemidler

Siden 1986 har Søllested Hjælpemidler udgjort en værdig partner for sygehuse, plejehjem og andre bosteder over hele Danmark.
Med udgangspunkt i det enkelte individs krav på værdig hjælp og hjælp med værdighed leverer vi handicap-hjælpemidler inden for både psykiatri og fysisk pleje - som eksempelvis hjælp til kørestolsbrugere.
En astrakanvest kan være et uundværligt hjælpemiddel i forhold til ekse.
8
3,9
 Stem
HandicapPortalen

HandicapPortalen

Stedet for mennesker med handicap, pårørende, organisationer, det offentlige, hospitaler og hele branchens øvrige grupper.

På portalen finder du altid de seneste handicaprelaterede nyheder og masse af spændende artikler..
6
3,8
 Stem
Landsforeningen Downs Syndrom | Downsyndrom.dk

Landsforeningen Downs Syndrom | Downsyndrom.dk

Landsforeningen blev stiftet i november 2000. Foreningen er startet af forældre til børn med Downs syndrom og vi er en forening for mennesker med Downs syndrom og deres pårørerne. Som det fremgår af vores vedtægter, er foreningens formål at at skabe de bedst mulige vilkår for mennesker med Downs syndrom.
Landsforeningen har netop afholdt Landsmøde 2003 med temaet (Undervisning og læring). Mere end 100 medlemmer deltog og bidrog en.
8
4,5
 Stem
Pro Comfort

Pro Comfort

Pro Comfort er en virksomhed som er specialiseret i at tilrette kørestole, til den enkelte bruger.
Pro Comfort er også eksperter når det kommer til sanserum.

Så når det kommer til hjælpemidler er det Pro Comfort du skal henvende dig til..
6
3,5
 Stem
Talblind?

Talblind?

Cirka 5% af befolkningen har dyskalkuli, også kaldet talblindhed.
Talblindhed har i flere årtier været anerkendt af WHO under ICD-10 F81.2 i samme kategori som ordblindhed.
Det er dog de færreste der er klar over, at det overhovedet eksisterer..