tilmeld link

Helse -» Misbrug

Hjemmesider omkring misbrug af ting som alkohol, narkotika, spil mv. Misbrug er et udtryk for overdreven brug af noget - nogle er vandedannende, mens andre er mere manier. Få hjælp og vejledning
14
3,2
 Stem
12stepping

12stepping

Alkoholisme er en uhelbredelig sygdom, men der findes en løsning, som gør at du kan opnå et dejligt liv alligevel. Test dig selv om du har et alkoholproblem. Tilmeld din mærkedag eller regn ud hvor længe du har været ædru..
9
3,2
 Stem
Alcologic Consult

Alcologic Consult

Rådgivning og vejledning af både familier og virksomheder, hvor alkohol fylder for meget i dagligdagen.
Foredrag, konsultationer og workshops/kurser i behandling af afhængighed af alkohol og piller, samt vejledning i knægtelse af benægtelse..
5
3,6
 Stem
Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele

Behandlingcenter Tjele er et af Danmarks ældste og største centre for behandling af alkohol- og medicinafhængige, Behandlingscenter Tjele tilbyder døgnbehandling incl. afgiftning.

Vi har også behandlingstilbud til hele familien på vort FamilieCenter. Ring og hør nærmere om behandlingstilbud og få en snak.

Vi svarer hele døgnet på 70 20 40 80..
10
3,5
 Stem
Behandlingshjemmet Nordjylland

Behandlingshjemmet Nordjylland

Alkoholisme og deraf følgende alkoholmisbrug, men sygdommen kan heldigvis behandles.
Det vurderes at op til 10% af alle danskere er disponeret for alkoholmisbrug.
Alkoholisme som sygdom udvikles langsomt og derfor venter man ofte for længe med hjælpen..
22
3,8
 Stem
Dansk MisbrugsBehandling

Dansk MisbrugsBehandling

Dansk MisbrugsBehandling er en selvstændig behandlingsinstitution, der tilbyder ambulant behandling af misbrug og afhængighed.
På Dansk MisbrugsBehandling tilbyder vi behandling af:
• Alkoholmisbrug
• Ludomani
• Misbrug af hash, kokain, amfetamin, extacy m.m.
• Blandingsmisbrug.
6
2,7
 Stem
Majorgaarden

Majorgaarden

Behandling for kemisk afhængighed (dvs. behandling for afhængighed af alkohol, sove- og nervemedicin, hash, ludomani etc.).
Vi behandler efter Minnesotamodellen og anvender kognitiv gruppeterapi. Døgn- eller dagbehandling.
I ethvert behandlingsforløb inddrages familien i særlige kurser..
13
3,8
 Stem
Møllen

Møllen

Minnesotabehandling af alkohol og medicin afhængige..
5
3,2
 Stem
Rygestop Guiden

Rygestop Guiden

Hjælp til dit rygestop. Få en god forberedelse og kom sikkert igennem de første røgfri dage. Læs om, hvordan du undgår at falde i, og hvordan du holder vægten.
Bliv klogere på hvor hurtigt du får et bedre helbred efter et rygestop. Undgå abstinenser med nikotintyggegummi, nikotinplaster, nikotintabletter, nikotininhalator og nikotinnæsespray..
16
3,8
 Stem
Stophash.dk - Stop Hash

Stophash.dk - Stop Hash

Information om Unge og hash Foredrag eller personlig samtale tilbydes forældre, institutioner, lærere, pædagoger, misbrugsrådgivere under uddannelse og andre der har tæt kontakt med unge mellem 10 og 18 år.

Bestil evt. foredraget "Forældre Guide - Unge og hash" hvis du vil vide mere om, hvordan vi forældre vender afmagt til handling..
7
4,3
 Stem
Unimenco A/S

Unimenco A/S

Drug test til professionelt brug. Både offentlige institutioner og private firmaer benytter disse drug tests, som er udviklet og produceret af amerikanske Branan Medical Corporation, som bl.a. er leverandør til amerikanske NASA.

Du finder både drug test, som detekterer via urin og spyt hos os. Oratect III er en af de få drug test/spyttest på markedet, som kan tage en test uden, at du skal tilsætte vand til prøven.
Kig forbi vores hjemmeside.