tilmeld link

Helse -» Mad

Her kan du finde genveje til mad med en undertone af helse og sundhed. Dvs. det er sunde opskrifter, gode råd til mad hvis man har en lidelse mv. Desuden kostkonsulenter
4
4,0
 Stem
Mad Opskriften

Mad Opskriften TopLink

Opskrifter på mad fra hele verden. Vi samler vores egne og brugernes indsendte opskrifter på et sted. Med overskuelige tekster der er lige til at printe og nemme at følge.Alt fra aftensmad, frokost, morgenmad til snacks og appetizers samt drikke.

Du kan finde inspiration i vores voksende database over opskrifter fra Danmark og udland via vores kategorier eller søgefunktion.

Du er også meget velkommen til at dele dine egne favorit opskrifter på siden med alle os andre. Alle kan komm.
0
0,0
 Stem
Amerikanske Pandekager

Amerikanske Pandekager

Vi har prøvet at samle de bedste opskrifter på amerikanske pandekager. Der findes mange forskellige måder at variere opskrifterne på med forskellige krydderier og ved at tilsætte frugt og bær - og vi har prøvet at finde de mest smagfulde og varierende opskrifter..
4
3,5
 Stem
Fødevaredatabanken

Fødevaredatabanken

Den officielle danske fødevaretabel samlet og redigeret af Ernæringsenheden, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet.
Indhold af Energi (kalorier), protein, fedt, kulhydrat, alkohol, vitaminer og mineraler i danske fødevarer..
6
3,2
 Stem
isis

isis

Sukkerfri og fedtfattig is, müsli, marmelade, cookies mv. På isis’s hjemmeside kan man finde opskrifter på fedtfattige retter uden tilsat sukker.

Ofte er det svært at gennemskue en varedeklaration, men på isisfoods.dk har vi "deklarationsskolen", hvor du kan lære at gennemskue en varedeklaration..
1
4,0
 Stem
Kost og balance

Kost og balance

Kostvejledning og ernæringsterapi i Århus.

Jeg tager udgangspunkt i dig og sammen laver vi en plan for hvordan du opnår en bedre livskvalitet.

Jeg laver også foredrag til såvel private som virksomheder.
5
4,0
 Stem
Kostklinik

Kostklinik

Kostklinik tilbyder vægttab, kostvejledning og livsstilsændringer.
Nu er det slut med sure slankekure, i stedet vil du, via en livsstilsændring, opleve en større livsglæde. Kostklinik tilbyder en kostplan baseret på dine egne kostvaner..
12
3,7
 Stem
Kostpyramiden.dk - når mad er medicin

Kostpyramiden.dk - når mad er medicin

Kostpyramiden giver dig aktuelle anmeldelser og kritiske artikler om sund mad, kosttilskud og tilsætningsstoffer.

Derudover får du opskrifter og vejledninger til en sundere levevis i praktis; morgenmad, frokost og aftensmad, smoothies og mellemmåltider.

Du kan inspirere andre og selv blive inspireret i debatforumet og blive hold up-to-date med nyhedsbrevet. Alt i alt, er Kostpyramiden.dk danskernes foretrukne sundhedsportal....
1
4,0
 Stem
Mad For Livet

Mad For Livet

Blog om sund mad af forfatter og foredragsholder Anette Harbech Olesen. Masser af gratis inspiration til et sundere liv med sund kost. Gratis opskrifter og et gratis månedligt nyhedsbrev med spændende viden om sund mad og ernæring..
3
4,0
 Stem
Viden om mad

Viden om mad

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål og se svar på spørgsmål til andre af Voms læsere og fagpanel i Debatten. Alle er velkommen til at deltage i Debatten..
8
3,8
 Stem
VitaBoost smoothies

VitaBoost smoothies

Hos Vitaboost finder du et kæmpe udvalg af smoothies, salater og wraps.
Vores smoothies består af 300 gr ren frisk frugt, og vores salater består af 300 gr grønt, en menu af de 2 giver dig dine 6 om dagen.
En smoothie er også godt som et mellemmåltid, eller forfriskning midt på dagen. Vi har et stort udvalg af smoothies på vores menukort, men du kan også kombinere din egen version.
Kig ind på godthåbsvej 6, på f.
7
4,0
 Stem
WeLikeGreen

WeLikeGreen

En blog om grøn (økologisk) og sund livsstil på flere områder udfra vores egne personlige erfaringer.

Det er alt fra mad, opskrifter, skønhedspleje, velvære, personlig udvikling, mode, indkøb, ferie etc. Grøn og sund livsstil er et emne der optager os, fordi vi synes det er vigtigt for ALLE i dagens samfund.

Det drejer sig om vores alles helbred, velbefindende, trivsel og meget mere - for ikke at tale om jordens velbefindende o.