tilmeld link

Helse -» Yoga & Meditation

Skal du stresse ned eller måske blot få afklaret nogle ting kan Yoga & Meditation være en hjælp. Vi samler behandlere og udøvere af både yogo og medation her.
1
4,0
 Stem
Ananda Mandala · Yoga & Meditation · Kursus og Retreat Center

Ananda Mandala · Yoga & Meditation · Kursus og Retreat Center

Ananda Mandala Yoga & Meditations Kursus og Retreat Center tilbyder kurser, retreats og uddannelse i yoga og meditation.Du kan deltage i korte eller længerevarende kurser, yogaferie, nytårsretreat, samt nyde den enestående beliggende og natur. Sø, skov, sauna, svedehytte og sejllads på søen.
5
4,0
 Stem
Himalaya-vision.dk

Himalaya-vision.dk

Meditation på arbejdspladser og meditation som stress reducerende teknik, fyraftens meditation og undervisning for alle også privat som enetimer eller hold.
Åbenhus meditation 2. gange om måneden.

Meditation kan bruges af alle og ikke kun for spirituelle eller religøse..
1
4,0
 Stem
House of Mindfulness

House of Mindfulness

Lise Baltzer tilbyder børn- og ungeterapi i Randers samt mindfulness efteruddannelse for fagfolk, der arbejder med med børn og unge.
48
3,9
 Stem
Natha Yogacenter -Yoga, Tantra og Meditation i København

Natha Yogacenter -Yoga, Tantra og Meditation i København

Yoga, tantra og meditations kurser i en af Danmarks ældste og største yogaskoler.

Vi har omkring 30 yoga og tantra lærere og undervisning alle ugens dage. Yogaskolen er placeret centralt i København.
Vi tilbyder yoga kursus og tantra kursus både for begyndere og øvede. Vi har også yoga for gravide, samt intensiv meditations kursus. Mulighed for yoga timer både morgen og aften..
1
4,0
 Stem
YOGAFERIE

YOGAFERIE

YOGAFERIE er udover at være afstressende også virkelig energigivende og styrkende - den rene livseleksir!Sammen med de fysiske yogastillinger (asanas) og dybdeafspænding træner vi sindet gennem åndedræt og meditation - MINDFULNESS - at være til stede i nuet. Det enkelte undervisningsforløb er bygget op af rolige øvelser med tæt sammenhæng mellem åndedræt og bevægelse. Under udførelsen af yogastillingerne gives klare og præcise instruktioner, som vejleder dig i og under øvelsen. Da deltagerantal.
1
4,0
 Stem
Yogakompagniet

Yogakompagniet

Tag et kursus i fødselsforberedelse hos Yogakompagniet og giv dig og dit barn en optimal start. Vi tilbyder kurser i fødselsforberedelse, vejrtrækning og smertelindring gennem yoga.

Vi har kurser for både dig og din partner så I begge får en god forståelse for yogaens positive effekter under en fødsel..